TheJackal Napisano 5 Lipca 2009 Share Napisano 5 Lipca 2009 Witam, przedstawiam Wam model motocykla Yamaha XS 1100 LG Super. Jest to model hiszpańskiej firmy GUILOY. Model raczej jest nie dostępny w Polsce. Ja go wylicytowałem na Allegro, jako model cały, lecz wybrakowany. Skala modelu to 1:6, więc myśle że warto było, a cena nie była wysoka. Modelowi brakuje następujących elementów: - Rur Wydechowych - Przedniej Lampy (wybrakowana, brak szybki) - Dźwigni Zmiany Biegów - Rączki Gazu (jest ułamana) - Linki Prawego Hamulca - Zegarów - Przedniej Szyby - Nóżek Do Postawienia Motocykla - Tylnej Lampy - Przedniego Błotnika - Kurka Wlewu Paliwa - Lusterek Dłubania może by troszkę, ale motocykl jest dośc okazały, po bokach ma dwa kufry (otwierane), Opony Bridgestone, Rama metalowa. Fotka Modelu Kompletnego: Fotki Mojego Modelu (Niekompletnego): Czekam na Wasze sugestie, co zmienic, pomalowac lud dodac. Pozdrawiam The Jackal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 5 Lipca 2009 Share Napisano 5 Lipca 2009 Czekam na Wasze sugestie, co zmienic, pomalowac lud dodac. Przede wszystkim zabrał bym się za dorabianie brakujących elementów, a dopiero później myślał co dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 5 Lipca 2009 Share Napisano 5 Lipca 2009 Ja tak samo jak Andrzej radzę dorobić to co się da w jak najlepszy sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJackal Napisano 5 Lipca 2009 Autor Share Napisano 5 Lipca 2009 Ok, od tego więc zacznę. Mam już zebranych trochę niepotrzebnych części z wcześniejszych modeli, więc będę stopniowo dorabiał, przerabiał te elementy do właściwej skali. Wkrótce pojawią się pierwsze zdjęcia z 'budowy', Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi