elefantes Napisano 7 Lipca 2009 Share Napisano 7 Lipca 2009 Ot taki modelik sobie skleiłem. Niestety brak czasu powoduje, że nie ma wątku warsztatowego... Model ciekawy, dosyć przyjemny w sklejaniu, wykonanie pewnie zostawia dużo do życzenia, ale co mi tam Lecimy z fotkami: pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macotra21 Napisano 7 Lipca 2009 Share Napisano 7 Lipca 2009 a mnie sie tam podoba. Fajny model. Gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 7 Lipca 2009 Share Napisano 7 Lipca 2009 Te pigmentowanie jest zbyt rdzawe, po za tym to bardzo mi się podoba P.S. Przydałoby się nawiercić otwory w działkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knightrider Napisano 7 Lipca 2009 Share Napisano 7 Lipca 2009 Fajny model pod względem wykonania i to ze bardzo lubie halftracki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 7 Lipca 2009 Share Napisano 7 Lipca 2009 ogolnie dobrze sklejony i pomalowany ale rowniez uwazam ze za duzo tego rdzawego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bathonuk Napisano 8 Lipca 2009 Share Napisano 8 Lipca 2009 Bardzo fajny model:D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cruenzo Napisano 8 Lipca 2009 Share Napisano 8 Lipca 2009 ładny modelik...aż się prosi o podstawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_222 Napisano 10 Lipca 2009 Share Napisano 10 Lipca 2009 P.S. Przydałoby się nawiercić otwory w działkach. Przydałoby się, tyle że to nie działka, a karabiny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi