RH Napisano 9 Lipca 2009 Share Napisano 9 Lipca 2009 Taka sobie lodź latająca z lat 30-tych bazująca na okrętach wojennych. Miałem do niej dorobić katapultę ,jednak zrezygnowalem z tego zamiaru ,tym bardziej ze model ten jakos mi nie podchodzi i idzie pod mlotek licytacji na Allegro.Niech cieszy sympatyka tego rodzaju samolotów Model 1:48 firma AZUR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 9 Lipca 2009 Share Napisano 9 Lipca 2009 Witam! Gratuluję pięknego modelu. Loire podoba mi się tym bardziej, że łodzie latające są"w moim typie". Ciekaw jestem jak w tym modelu odwzorowano wnętrze. Ciekawe za ile go opchniesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 9 Lipca 2009 Share Napisano 9 Lipca 2009 Bardzo ładny RH a jaki będzie następny model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 9 Lipca 2009 Autor Share Napisano 9 Lipca 2009 Bardzo ładny RH a jaki będzie następny model? Już niedlugo bedzie na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 9 Lipca 2009 Autor Share Napisano 9 Lipca 2009 Witam! Gratuluję pięknego modelu. Loire podoba mi się tym bardziej, że łodzie latające są"w moim typie". Ciekaw jestem jak w tym modelu odwzorowano wnętrze. Ciekawe za ile go opchniesz... Myśle że w miarę przyzwoicie ,tym bardziej że jest to żywiczka .Natomiast jeżeli ktos chce zobiś jeszcze lepiej to polecam francuski REPLIC nr 76 w ktorym są zdjęcia i cala dokumentacja(mozna sobie ściagnac przez mula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 9 Lipca 2009 Share Napisano 9 Lipca 2009 Już niedlugo bedzie na forum Smile No podziel się nowiną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liteonit1 Napisano 9 Lipca 2009 Share Napisano 9 Lipca 2009 Jak zwykle dobrze odwalona robota ;) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi