artoor_k Napisano 26 Września 2009 Autor Share Napisano 26 Września 2009 jachud3 bo nie widzisz go na żywo.Bolo wyszedł milion razy lepiej.Scimitar sam tę czerwień doradziłeś na gg:) Za miesiąc... to może go już sprzedam na alledrogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scimitar Napisano 26 Września 2009 Share Napisano 26 Września 2009 Scimitar sam tę czerwień doradziłeś na gg:) Za miesiąc... to może go już sprzedam na alledrogo O dżizas ładnie mózg szwankuje, żeby juz nie pamiętać co człowiek doradzał Zanim go sprzedasz pozwól rzucić na niego na żywo okiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 27 Września 2009 Autor Share Napisano 27 Września 2009 Cześć! Jak narazie nic więcej nie porobiłem przy moim paściu.Przykleiłem starą kalkę na przednim żaglu.Jakoś tak mi spasowała no i dodałem flagę na środkowy maszt: Zacząłem działać z washem ale nie nadaje się jeszcze do pokazania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 30 Września 2009 Autor Share Napisano 30 Września 2009 Cześć! Zaraz idę do piwnicy pokryć model lakierem matowym więc to już koniec warsztatu.Galeria dziś wieczorem. edit: Udało się wcześniej.link do GALERII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi