artoor_k Napisano 26 Września 2009 Autor Napisano 26 Września 2009 jachud3 bo nie widzisz go na żywo.Bolo wyszedł milion razy lepiej.Scimitar sam tę czerwień doradziłeś na gg:) Za miesiąc... to może go już sprzedam na alledrogo Cytuj
Scimitar Napisano 26 Września 2009 Napisano 26 Września 2009 Scimitar sam tę czerwień doradziłeś na gg:) Za miesiąc... to może go już sprzedam na alledrogo O dżizas ładnie mózg szwankuje, żeby juz nie pamiętać co człowiek doradzał Zanim go sprzedasz pozwól rzucić na niego na żywo okiem Cytuj
artoor_k Napisano 27 Września 2009 Autor Napisano 27 Września 2009 Cześć! Jak narazie nic więcej nie porobiłem przy moim paściu.Przykleiłem starą kalkę na przednim żaglu.Jakoś tak mi spasowała no i dodałem flagę na środkowy maszt: Zacząłem działać z washem ale nie nadaje się jeszcze do pokazania... Cytuj
artoor_k Napisano 30 Września 2009 Autor Napisano 30 Września 2009 Cześć! Zaraz idę do piwnicy pokryć model lakierem matowym więc to już koniec warsztatu.Galeria dziś wieczorem. edit: Udało się wcześniej.link do GALERII Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi