iraz Napisano 20 Listopada 2006 Share Napisano 20 Listopada 2006 Witam! Jest to model z firmy ITALERI o numerze katalogowym 3827 w skali 1:24. To jest fotka orginalnego modelu: A tu zdjęcia mojego modelu: Jest to mój model czyli IRAZ-a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 20 Listopada 2006 Share Napisano 20 Listopada 2006 Mam pytanie: gdzie Ci podpierdzielili tylną oś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 20 Listopada 2006 Share Napisano 20 Listopada 2006 Widzę że wstawiłeś silnik i zrobiłeś otwieraną maskę silnika a także drzwi Pogratulować medalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 20 Listopada 2006 Share Napisano 20 Listopada 2006 No Super skąd skminiłeś silnik ? Gratulacje za zobycie medalu, ach jak ja bym chciał pojechać na jakąś wystawe i zdobyć medel co ja gadam dyplom by mi wystarczył pewnie cieszł bym się jak głupi przez 2 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iraz Napisano 21 Listopada 2006 Autor Share Napisano 21 Listopada 2006 Mam pytanie: gdzie Ci podpierdzielili tylną oś ? Podpierdzielili pod domem już ich miałem ale uciekli.Śmieszne . Dzięki wszystkim za opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 21 Listopada 2006 Share Napisano 21 Listopada 2006 Jak to kto podpierdzielił? Syn! Myślicie, że skąd trzecia os w Scanii ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 21 Listopada 2006 Share Napisano 21 Listopada 2006 później oglądałem Scanie i dopiero dostrzegłem że tam została wykorzystana , ale model ładny ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 23 Listopada 2006 Share Napisano 23 Listopada 2006 Przede wszystkim to gratuluję brązowego medalu A jesli chodzi o model to już kiedyś pisałem na ten temat i powtórze się tylko, że w Twoim przypadku ilość przeróbek nie zawsze idzie w parze z sensownością ich stosowania... Ale napracowałeś się (otwierane drzwi, silnik i te wszystkie dodatki) i to trzeba podkreślić i cieszę się, że sądziowie konkursu też to docenili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iraz Napisano 29 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2006 Dzięki wszytkim za opinie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi