P@wel Napisano 13 Lipca 2009 Share Napisano 13 Lipca 2009 No to koniec. Supermarine Spitfire Mk. Vb/Trop, T-L, EP-706, Malta 1942r. Na pewno nie kupię już Spita z Italeri, nigdy Nie jest to na pewno ostatni Spitfire jaki skleiłem myślę teraz nad jakimś w 48... Chyba tyle... Teraz uciekam na kilka dni z forum(wyjazd). Cześć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igi Napisano 13 Lipca 2009 Share Napisano 13 Lipca 2009 Bardzo ładny! Ładne przejścia i brudzenie Ci wyszło! Mam pytanko..jakiego specyfiku używasz do kalek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 17 Lipca 2009 Share Napisano 17 Lipca 2009 No, to lubię Wybacz, że nie odpisywałem w warsztacie, ale nie cierpiące zwłoki sprawy służbowe (czyt. wakacje :P) pozbawiły mnie dostępu do forum. Sam Spitek jest fajny, z lewej strony na kodowej literze T widać ingerencję rylca :P Brudzenie takie, jak lubię Ogólnie duży plus. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P@wel Napisano 18 Lipca 2009 Autor Share Napisano 18 Lipca 2009 Wielkie dzięki. Mam pytanko..jakiego specyfiku używasz do kalek? Używam płynów Agamy. z lewej strony na kodowej literze T widać ingerencję rylca w kilku innych miejscach też. Muszę jeszcze się podszkolić w ryciu linii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 18 Lipca 2009 Share Napisano 18 Lipca 2009 bardzo ładny maltańczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 19 Lipca 2009 Share Napisano 19 Lipca 2009 Nie jest to na pewno ostatni Spitfire jaki skleiłem myślę teraz nad jakimś w 48... Dopiero teraz przeczytałem wszystko dokładniej (wcześniej czasu mało było to żem tylko fotki obejrzał), więc jeśli chcesz fajnego Spitka w 48 to sklejałem raz Spita Mk. XVI z... Italeri ale muszę powiedzieć, że bardzo przyjemnie się składało. Jeśli kiedyś dorwiesz taki zestawik, to polecam pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P@wel Napisano 19 Lipca 2009 Autor Share Napisano 19 Lipca 2009 Na pewno nie kupię już Spita z Italeri No to jak na razie dotyczy to skali 1/72. Jachud3, pomyślę nad Italerką. W 48 nie ma przynajmniej skopanego przejścia skrzydło-kadłub. Jednak teraz mam zaczęte dwa modele i nie tak szybko będzie kolejny Spit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi