Gościu Napisano 15 Lipca 2009 Share Napisano 15 Lipca 2009 Witam. Modelik z umarłego projektu. Niestety, nie miałem na niego pomysłu, chęci...nieraz tak mam. Wrzuciłem mu gąski, które podżarła mi chemia. Model z pudełka, a waloryzacją w postaci "wieszaków" na gąski, czy tam koła także jest "zestawowa" Użyłem pozostałości po blaszkach, a własciwie to blaszana ramkę. Paznokieć: p. p.s. ostatnio uwsteczniam się z fotografiami..nie wiem czemu, ale aparat ze mną nie współgra :[ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firefly Vc Napisano 15 Lipca 2009 Share Napisano 15 Lipca 2009 No no fanie wykonany modelik ale ten figurant torchę krzywo stoi a tak to bardzo fajne robi wrarzenie.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 15 Lipca 2009 Share Napisano 15 Lipca 2009 Jak na model bez pomysłu i chęci to prezentuje się rewelacyjnie. A krzyży na stugu nie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firefly Vc Napisano 15 Lipca 2009 Share Napisano 15 Lipca 2009 W sumie powinny być,a i brakuje numerów taktycznych ale nie na każdum pojeżdzie były.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nibur92 Napisano 15 Lipca 2009 Share Napisano 15 Lipca 2009 fajny model podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 15 Lipca 2009 Share Napisano 15 Lipca 2009 No to ja chce tak ciachać modele od niechcenia. Bardzo pierwsza klasa. Fajne obicia na ramieniu germańca ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 16 Lipca 2009 Autor Share Napisano 16 Lipca 2009 thx. p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dino 61 Napisano 17 Lipca 2009 Share Napisano 17 Lipca 2009 Temu "chłopczykowi" we włazie trzeba było dać jakąś flaszkę w dłoń , To byśmy wiedzieli co on tak pada na dzioba / boki . Nie będę tu piał z zachwytu bo "gorsze" robię , ale artystycznie jest w porządku !!! . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 17 Lipca 2009 Autor Share Napisano 17 Lipca 2009 Chłopak, nie był przewidziany do tego pojazdu,posłużył za korek. Niemniej pion trzyma..a w jaki sposób? Inne działo było pod nachyleniem, a figurka podcięta do pionu. p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 18 Lipca 2009 Share Napisano 18 Lipca 2009 ŁŁŁŁAŁŁŁŁŁ to taka diorama będzie? To super! Jeżeli chodzi o model to zgadzam się z kolegami powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 18 Lipca 2009 Share Napisano 18 Lipca 2009 ladny paznokiec,fajnie umorusany.musze teraz rozgrysc to cieniowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 18 Lipca 2009 Share Napisano 18 Lipca 2009 Ten facio we włazie jest świetny! Rodzi się pytanie czym on się tak nabombił?! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 18 Lipca 2009 Autor Share Napisano 18 Lipca 2009 musze teraz rozgrysc to cieniowanie dweler, kiedys Ci opisałem w warsztacie...tam nie ma nic do gryzienia. Zbysiu p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 19 Lipca 2009 Share Napisano 19 Lipca 2009 no wiem,chodzilo mi ze musze w praktyce sprobowac pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 20 Lipca 2009 Autor Share Napisano 20 Lipca 2009 dweler, boszsz, za plecyma mam stanąć i prowadzić? Ogólnie, każdy tak umie, liczą się chęci ! Problem? Przecież wiesz jak PW działa, napieraj - co umim przekażę;) p.(modelisty);) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi