Kukuruźnik Napisano 20 Lipca 2009 Share Napisano 20 Lipca 2009 Witajcie Poszukuję zdjęć i rysunków mechanizmu składania końcówek skrzydeł w odrzutowcu FJ4B Fury (ten z rodziny Sabre'a). Przyda się wszystko - byle wyraźnie było widać. Niestety producent (HB) przewidział zaślepki z fakturą tylko do stałego fragmentu płata, a o "odciętej" końcówce zapomniał.... Ratujcie, bo utknąłem z projektem Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofik Napisano 20 Lipca 2009 Share Napisano 20 Lipca 2009 U siebie nalazłem tylko takie coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 20 Lipca 2009 Share Napisano 20 Lipca 2009 Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kukuruźnik Napisano 20 Lipca 2009 Autor Share Napisano 20 Lipca 2009 Dziękuję, jestem już nieco bliżej. Chociaż pełna faktura licowa tej uniesionej końcówki to będzie trochę science-fiction. Może przyjmę, że jest trochę tak jak w stałym płacie. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi