zbiegu Napisano 20 Lipca 2009 Share Napisano 20 Lipca 2009 Witam, przedstawiam in box kolejnego modelu który zasili moje półki. Zdjęcia: I tak na szybko zdrezaki, listwy boczne i tylny spoiler na osobnej ramce, pewnie będzie milion innych wersji, na wannie wnętrza sporo 'kółeczek' sladów po formie, piękne felgi, brak silnika, i z relacjii wyczytanej w TMMi podobno chirurgiczne dopasowanie wszystkich części, teraz tylko go nie zepsuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamit Napisano 20 Lipca 2009 Share Napisano 20 Lipca 2009 No i czekam na relację z budowy tego autka Ciekaw jestem efektu końcowego!! Jaki kolorek rzucisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 20 Lipca 2009 Share Napisano 20 Lipca 2009 Widać fajną jakość modelu. W końcu to Tamka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtuch007 Napisano 15 Lutego 2010 Share Napisano 15 Lutego 2010 Też mam ten model ale niestety go kompletnie zepułem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zmorka Napisano 15 Lutego 2010 Share Napisano 15 Lutego 2010 Proponuje "ceglasty" metalik taki a`la rudy orange Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 15 Lutego 2010 Share Napisano 15 Lutego 2010 Potwierdzam słowa kolegi, model świetnie wykonany, poza tymi śladami po wypychaczach ;/ , poza tym ohh ahh ehh . Felgi, światła klosze jak i odbłyśniki], opony to jego spore atuty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi