artoor_k Napisano 20 Lipca 2009 Share Napisano 20 Lipca 2009 Dostałem tego dziada dziś i gdy tylko otworzyłem instrukcję to coś mnie tknęło. Z czasów gdy miałem robić A-10 w 1/32 została mi skserowana instrukcja od Thunderbolta Tamyi. Porównałem...i szczena opadła mi do samej ziemi. Ten model to w 100% skopiowana Tamyia...i to za niecałe 40 zł(sprawdziłem)...Oczywiście jakość nie ta,kalki nadające się do wyrzucenia ale rozkład części identyczny. No ale darowanemu koniowi itd więc prezentuję in-box żeby było widać jak to wygląda...a wygląda całkiem całkiem (przynajmniej jak na moje oko laika): Pudło: Instrukcja: Szkło: Kalki: Wypraski: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 20 Lipca 2009 Share Napisano 20 Lipca 2009 Hmm... Nadlewek dużo, ale i szczegóły jakieś są. Jak tam spasowanie tego wszystkiego do kupy? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 20 Lipca 2009 Autor Share Napisano 20 Lipca 2009 Nie jest tak źle jakby się można było spodziewać po kitechu.W sumie to Tamka więc tragedii nie ma. Skrzydła składają się nieźle. Kadłub w sumie też. Model to wczesna wersja A-10 tak więc przyda się nowy fotel a na kokpit lepiej spuścić zasłonę milczenia (ale i tak coś spróbuję wykrzesać z niego). Za to łączenie skrzydeł i kadłuba zapowiada się obiecująco Przy przejściu krawędź spływu-kadłub robi się schodek około 1 mm. Szpachli pójdzie w pierony...Co do kalek to najlepsze wyjście-kosz...od razu...nieczytelne napisy i błędy...cytuję: RESCUE to RESCVE Vulture to Vulturt8 a najlepszy jest napis mówiący DUPOOONAKLO i za grzyba nie wiem co oznacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macotra21 Napisano 21 Lipca 2009 Share Napisano 21 Lipca 2009 a najlepszy jest napis mówiący DUPOOONAKLO i za grzyba nie wiem co oznacza moj strzal: DO NOT WALK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 23 Lipca 2009 Share Napisano 23 Lipca 2009 a najlepszy jest napis mówiący DUPOOONAKLO i za grzyba nie wiem co oznacza Dla mnie sprawa jest oczywista - jakiś skośny nie lubi ludzi z Nakła nad Notecią ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 23 Lipca 2009 Autor Share Napisano 23 Lipca 2009 Dla mnie sprawa jest oczywista - jakiś skośny nie lubi ludzi z Nakła nad Notecią ;) Świetne I chce im nakopać/nakłaść do d... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 23 Lipca 2009 Share Napisano 23 Lipca 2009 Eeee... ten tego... to chyba jakaś nowa wersja A-10??? Bo działko ma 8 luf Czy część 19 to może coś innego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 23 Lipca 2009 Share Napisano 23 Lipca 2009 Nexus, czyli jest jakiś model Hoga , którego nie masz w magazynie?! Jestem w szoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 23 Lipca 2009 Share Napisano 23 Lipca 2009 A jest Lordzie jeszcze kilka takich, których nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 23 Lipca 2009 Share Napisano 23 Lipca 2009 Jedna lufa gratis, a ludzie i tak marudza. Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 23 Lipca 2009 Share Napisano 23 Lipca 2009 Po prostu wskazuję Arturowi, że mimo wszystko nie może się odczepić od SF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 23 Lipca 2009 Autor Share Napisano 23 Lipca 2009 Działko i tak zrobię od nowa A odczepić się fakt , nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi