kubamich1 Napisano 20 Listopada 2006 Share Napisano 20 Listopada 2006 (edytowane) Oto moje Volvo F 12 w barwach największej polskiej firmy przewozowej Pekaes.Model jest w dużym stopniu przerobiony przeze mnie ,głównie chodzi o ramę i zawieszenie osi wleczonej. Oto fotki: Tutaj macie fotki oryginału: Edytowane 5 Maja 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 21 Listopada 2006 Share Napisano 21 Listopada 2006 Relacje z budowy F-12 śledziłem z zainteresowaniem na innym forum i muszę przyznać że jest bardzo ładnie wykonane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubamich1 Napisano 21 Listopada 2006 Autor Share Napisano 21 Listopada 2006 Moje Volvo można zobaczyć też nz austriackiej stronie poświęconej takiemu modelowi Volva.Jest tam też inne Volvo z Pekaesu,starszy model z płaskim dachem wykonane przez mojego brata. http://www.volvo-f12.blogspot.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 21 Listopada 2006 Share Napisano 21 Listopada 2006 Czy Ty Andrzeju nie miałeś przypadkiem chętki na takie malowanie do swego F-12? Volviaczek super. Czekam na więcej modeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 21 Listopada 2006 Share Napisano 21 Listopada 2006 Czy Ty Andrzeju nie miałeś przypadkiem chętki na takie malowanie do swego F-12? Volviaczek super. Czekam na więcej modeli Miałem, ale brat Kuby ubiegł mnie i zaczął deczko wcześniej sklejać, no i jak zobaczyłem relację z budowy to nie chciałem już go naśladować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi