kubamich1 Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 (edited) Oto moje Volvo F 12 w barwach największej polskiej firmy przewozowej Pekaes.Model jest w dużym stopniu przerobiony przeze mnie ,głównie chodzi o ramę i zawieszenie osi wleczonej. Oto fotki: Tutaj macie fotki oryginału: Edited May 5, 2007 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tornado Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 Relacje z budowy F-12 śledziłem z zainteresowaniem na innym forum i muszę przyznać że jest bardzo ładnie wykonane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubamich1 Posted November 21, 2006 Author Share Posted November 21, 2006 Moje Volvo można zobaczyć też nz austriackiej stronie poświęconej takiemu modelowi Volva.Jest tam też inne Volvo z Pekaesu,starszy model z płaskim dachem wykonane przez mojego brata. http://www.volvo-f12.blogspot.com/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Praetorian Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 Czy Ty Andrzeju nie miałeś przypadkiem chętki na takie malowanie do swego F-12? Volviaczek super. Czekam na więcej modeli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tornado Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 Czy Ty Andrzeju nie miałeś przypadkiem chętki na takie malowanie do swego F-12? Volviaczek super. Czekam na więcej modeli Miałem, ale brat Kuby ubiegł mnie i zaczął deczko wcześniej sklejać, no i jak zobaczyłem relację z budowy to nie chciałem już go naśladować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts