rafik1213 Napisano 22 Lipca 2009 Share Napisano 22 Lipca 2009 Przedstawiam wam dzisiaj moje najnowsze dzieło i pierwszy w życiu pomalowany pojazd gąsienicowy jest to mój 4 model pełzacza jest to model SU-76 UM 1:72 malowanie 1943 zimowe bodajże kursk ale nie jestem pewien bo ruskiego nie znam dodałem do niego metalową lufę Rb model malowany pactrami A47 white a 30 olive drab i czarny model dobrze sklejalny z efektu jestem bardzo bardzo zadowolony oceniajcie i komentujcie oceniajcie i komentujcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 24 Lipca 2009 Share Napisano 24 Lipca 2009 Jak na Kursk 1943 to malowanie nie te. Gąski i bandaże gumowe też w kolorze kamo. Nie wiem co znaczy ta czarna palma na boku. Ale generalnie jak na 4 model jest naprawdę nie źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 24 Lipca 2009 Share Napisano 24 Lipca 2009 Dobrze posklejany i pomalowany. Jeśli to Twój czwarty model, to może czas, żeby zacząć próby z washem i pigmentami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 25 Lipca 2009 Share Napisano 25 Lipca 2009 Dobrze posklejany i pomalowany. Jeśli to Twój czwarty model, to może czas, żeby zacząć próby z washem i pigmentami?Na wash i pigmenty to zawsze przyjdzie kolej. Na razie niech nauczy się porządnie sklejać i merytorycznie również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 26 Lipca 2009 Share Napisano 26 Lipca 2009 Dobrze posklejany i pomalowany. Czy dobrze posklejany to nie wiem, ale pomalowany można napisać na 120% . Nie wiedzieć czemu pomalowane są na kolor biały gąski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carl118 Napisano 26 Lipca 2009 Share Napisano 26 Lipca 2009 Świetny model, ciekawe kamo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 26 Lipca 2009 Share Napisano 26 Lipca 2009 Dobrze posklejany i pomalowany. Czy dobrze posklejany to nie wiem, ale pomalowany można napisać na 120% . Nie wiedzieć czemu pomalowane są na kolor biały gąski. Pisząc dobrze posklejany i pomalowany miałem na myśli brak śladów kleju na modelu oraz to, że model nie jest zalany farbą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 27 Lipca 2009 Share Napisano 27 Lipca 2009 model nie jest zalany farbą. No ten akurat jest i to białą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi