Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Przedstawiam wam dzisiaj moje najnowsze dzieło i pierwszy w życiu pomalowany pojazd gąsienicowy jest to mój 4 model pełzacza

jest to model SU-76 UM 1:72

malowanie 1943 zimowe bodajże kursk ale nie jestem pewien bo ruskiego nie znam

dodałem do niego metalową lufę Rb model

malowany pactrami A47 white a 30 olive drab i czarny

model dobrze sklejalny

z efektu jestem bardzo bardzo zadowolony

oceniajcie i komentujcie

p1010651t.jpg w800.png

p1010652z.jpg w800.png

p1010653p.jpg w800.png

p1010654c.jpg w800.png

p1010655dlr.jpg w800.png

p1010656m.jpg w800.png

p1010657.jpg w800.png

p1010658p.jpg w800.png

p1010659m.jpg w800.png

p1010660b.jpg w800.png

p1010661.jpg w800.png

p1010662d.jpg w800.png

oceniajcie i komentujcie

Napisano

Jak na Kursk 1943 to malowanie nie te. Gąski i bandaże gumowe też w kolorze kamo. Nie wiem co znaczy ta czarna palma na boku. Ale generalnie jak na 4 model jest naprawdę nie źle.

Napisano
Dobrze posklejany i pomalowany. Jeśli to Twój czwarty model, to może czas, żeby zacząć próby z washem i pigmentami?
Na wash i pigmenty to zawsze przyjdzie kolej. Na razie niech nauczy się porządnie sklejać i merytorycznie również.
Napisano
Dobrze posklejany i pomalowany.

Czy dobrze posklejany to nie wiem, ale pomalowany można napisać na 120% . Nie wiedzieć czemu pomalowane są na kolor biały gąski.

Napisano
Dobrze posklejany i pomalowany.

Czy dobrze posklejany to nie wiem, ale pomalowany można napisać na 120% . Nie wiedzieć czemu pomalowane są na kolor biały gąski.

Pisząc dobrze posklejany i pomalowany miałem na myśli brak śladów kleju na modelu oraz to, że model nie jest zalany farbą.

Napisano
model nie jest zalany farbą.

No ten akurat jest i to białą.