Radoslaw Pietrys Napisano 22 Lipca 2009 Share Napisano 22 Lipca 2009 Witam !! A o to obiecane fotki 737 ;) Model to Boeing 737-800 Winglet malowanie EgyptAir (nowe malowanie) rejestracja SU-GCZ . Lista przeróbek: -poprawione golenie główne i przednia -za dotowane wloty powietrza z modelu DACO -zrobione wentylatory + grille -poprawione dysze -dorobione anteny -poprawione winglety -dorobione światła Pozdrawiam miłego oglądania ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Lipca 2009 Share Napisano 22 Lipca 2009 Model bomba. A zkąd masz holownik?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radoslaw Pietrys Napisano 22 Lipca 2009 Autor Share Napisano 22 Lipca 2009 Model bomba.A zkąd masz holownik?? zrobiłem ;p;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Lipca 2009 Share Napisano 22 Lipca 2009 ale z jakiś cześci czy jak? możesz mi opisac bo bym sam taki zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinfire Napisano 22 Lipca 2009 Share Napisano 22 Lipca 2009 &&&&& "doctor" hehehe brawo Radziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
falcon Napisano 22 Lipca 2009 Share Napisano 22 Lipca 2009 Tempo narzuciłeś z nabytkami w Galerii Kolejny model godny pozazdroszczenia - Gratuluję! Ale... Żebyś Radku nie narzekał, że ciągle słodzimy to napiszę, że ogromny wkład pracy przy budowie modelu widać, ale poszedłeś na łatwiznę lub nie zauważyłeś jak wyglądają światła do lądowania w B737NG? Bo te co są to ze starej generacji - prostokątne. Mam nadzieję, że mi wybaczysz. Starałem się i tylko tyle znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radoslaw Pietrys Napisano 22 Lipca 2009 Autor Share Napisano 22 Lipca 2009 Tempo narzuciłeś z nabytkami w Galerii Kolejny model godny pozazdroszczenia - Gratuluję! Ale... Żebyś Radku nie narzekał, że ciągle słodzimy to napiszę, że ogromny wkład pracy przy budowie modelu widać, ale poszedłeś na łatwiznę lub nie zauważyłeś jak wyglądają światła do lądowania w B737NG? Bo te co są to ze starej generacji - prostokątne. Mam nadzieję, że mi wybaczysz. Starałem się i tylko tyle znalazłem No masz racje teraz zobaczyłem na fotkach ze ma kształt takiej „łezki” , wzorowałem się na fotkach z airlinercafe.com a tam najwidoczniej była stara wersja 800-tki ;/ ale skucha buuu ;p;p Ale właśnie o takie negatywy mi chodzi bo na przyszłość będę wiedział i nie popełnię takiego błędu ;) Jednak nie da się wszystkiego wyłapać ;p teraz już wiem po co dzieciom dają te zagadki gdzie w kółeczko trzeba zaznaczyć różnice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 23 Lipca 2009 Share Napisano 23 Lipca 2009 Co się łamiesz, jeden mały błędzik się nie liczy... Bardzo mi się ten 737 podoba. Skąd kalkomanie? Bo chybanie są zestawowe? No i ostatnie pytanie- co w planach ;) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radoslaw Pietrys Napisano 23 Lipca 2009 Autor Share Napisano 23 Lipca 2009 Co się łamiesz, jeden mały błędzik się nie liczy... Bardzo mi się ten 737 podoba. Skąd kalkomanie? Bo chybanie są zestawowe?No i ostatnie pytanie- co w planach ;) ? kalki to twosix decal (uk) hmm co w planach z airlinera napewno a320 Air Cairo a dalej lista jest długa.... a teraz robie F-14 Tomcat D 1/144 revell w malwoaniu vf-31 Aj101 pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 23 Lipca 2009 Share Napisano 23 Lipca 2009 Świetny model. Ostatnio coraz bardziej podobają mi się pasażery... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 24 Lipca 2009 Share Napisano 24 Lipca 2009 rzadko zaglądam do lotniczych ale ostatnio "trafił" mi się zarówno ten temat jak i galeria BAe 146 United Express, nie żałuję, że do nich zajrzałem - bardzo fajne modele i ich wykonanie, gratuluję Ostatnio coraz bardziej podobają mi się pasażery... mi też, chyba od tej ciągłej ich obecności nad głową Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seito Napisano 27 Lipca 2009 Share Napisano 27 Lipca 2009 Ostatnio coraz bardziej podobają mi się pasażery...Ja tylko na pasażery zwracam uwagę; jestem takim cywilem lotniczym. ;-) A co do Twojego modelu, Radek, to jest świetny. Można go gdzieś zobaczyć na żywo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitman Napisano 27 Lipca 2009 Share Napisano 27 Lipca 2009 Model świetnie się prezentuje, bardzo czyściutki, tak pasażerowo Praktycznie nie ma się do czego przyczepić. Oby tak dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radoslaw Pietrys Napisano 28 Lipca 2009 Autor Share Napisano 28 Lipca 2009 Ostatnio coraz bardziej podobają mi się pasażery...Ja tylko na pasażery zwracam uwagę; jestem takim cywilem lotniczym. ;-) A co do Twojego modelu, Radek, to jest świetny. Można go gdzieś zobaczyć na żywo? Możliwe ze na Lubelskich Spotkaniach Modelarskich w październiku , ale może coś na nie nowego lepszego zrobię ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seito Napisano 29 Lipca 2009 Share Napisano 29 Lipca 2009 Ostatnio coraz bardziej podobają mi się pasażery...Ja tylko na pasażery zwracam uwagę; jestem takim cywilem lotniczym. ;-) A co do Twojego modelu, Radek, to jest świetny. Można go gdzieś zobaczyć na żywo? Możliwe ze na Lubelskich Spotkaniach Modelarskich w październiku , ale może coś na nie nowego lepszego zrobię ;) To jak będziesz robił coś nowego, to daj znać, z miłą chęcią popatrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi