skyline Napisano 29 Listopada 2006 Autor Share Napisano 29 Listopada 2006 wstawie jutro ale niewiem jak sie wstawia fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 29 Listopada 2006 Share Napisano 29 Listopada 2006 Po dodaniu zdjęcia do Fotosika otworzy się strona z kodami, kopiujesz link z ramki "Pełen rozmiar na forum:" lub "Miniaturka na forum (zdjęcie otworzy się w pełnym rozmiarze):" i wklejsz na forum, tak samo postepujesz z nastepnymi fotkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 29 Listopada 2006 Autor Share Napisano 29 Listopada 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 29 Listopada 2006 Share Napisano 29 Listopada 2006 Szkoda że nie zaszpachlowałeś dachu i ścian naczepy bo widać łączenia. Lewa owiewka za kabiną ma za dużą szparę (prawa wcale nie ma) no i widać jakieś ubytki farby na dole z prawej strony kabiny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 30 Listopada 2006 Autor Share Napisano 30 Listopada 2006 Jeszcze nie skonczylem kabiny tak wiec bede ja dopracowywal a lewa owiewka ma szpare bo brat mi niechcacy lekko kopnal w kabine i poszlo ale bede jeszcze to robil no a do tych szpar to sam jestem zawiedziony no poprostu nie mialem szpachli a jak mam juz szpachle i papier scierny to jest juz za puzno a i tornado widac jakies zacieki albo to po tej gazecie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adas Napisano 30 Listopada 2006 Share Napisano 30 Listopada 2006 No nareszcie coś miłego zaczyna się dziać z kabiną, ale widać braki o których wspomniał tornado. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 30 Listopada 2006 Autor Share Napisano 30 Listopada 2006 wiem wiem dopracowywuje to caly czas owiewke trzeba przykleic i pokryc szpachlaniektore szpary i bedzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 1 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2006 wczoraj polozylem szpachle na szpary wygladzilem rowno i tylko czekam na podklad i lakier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 14 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2006 no juz powoli koncze prace nad scania no i nad naczepa chlodnia dzis wczoraj skonczylem szpachlowac ja dzis polozylem podklad ale jeszcze na tylka sciane jeszcze raz to zrobie wezmne zetre ten podklad i jeszcze raz poloze bo wyszlo mi popekane no i jutro zamierzam podwozie pomalowac ,zderzaki,nadkola no i niewiem moze siodlo pomaluje ale jeszcze zobacze naczepa jest w 98% zrobiona tylko tam jeszcze musze podoklejac kilka czesci no i od jutra az do 8 stycznia prace zostana wstrzymane urlop swiateczny wziolem ale zaraz potym jak wruce zabiore sie do roboty i chce skonczyc do polowy stycznia ta scanie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 13 Stycznia 2007 Share Napisano 13 Stycznia 2007 Ja z was juz niemoge. Brat ki kopnął kabine, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 14 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2007 oco ci chodzi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 14 Stycznia 2007 Share Napisano 14 Stycznia 2007 oco ci chodzi ??o nic daj jakies fotki jeszcze.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 14 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2007 dam bo mam juz kabine zrobiona i pomalowana no i naczepe mam zrobiona tez dzis wieczorem dam fotki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 14 Stycznia 2007 Share Napisano 14 Stycznia 2007 Już to słyszeliśmy Dawaj foty, A NIE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 14 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2007 juz macie zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 16 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2007 koledzy ale jestescie wybredni chcieliscie foty mojej scani a teraz zeby je oceniac to nikt nie wejdzie :P jak mozecie to wejdzicie i ocenicie jak mi wyszlo pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 16 Stycznia 2007 Share Napisano 16 Stycznia 2007 Skyline narazie malowanie wygląda na ładne ale ściągnij maskowanie ze Scani to wtedy sie oceni czy gdzieś farba nie podeszła albo cos w tym stylu. Naczepa mi się podoba. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 16 Stycznia 2007 Share Napisano 16 Stycznia 2007 Skyline narazie malowanie wygląda na ładne ale ściągnij maskowanie ze Scani to wtedy sie oceni czy gdzieś farba nie podeszła albo cos w tym stylu. Naczepa mi się podoba.Pozdrawiam Dokładnie... Naczepka naprawdę super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 16 Stycznia 2007 Share Napisano 16 Stycznia 2007 Moim zdaniem wybrałeś dosć ryzykowny sposób na malowanie. Kiedyś tak jak Ty, też zakleiłem szyby do malowania, no i musialem je wyrzucić Od tej pory najpierw maluję kabinę a później wklejam szyby. Z maskowaniem całego podwozia też nie najlepszy pomysł, przy odklejaniu taśmy może się okazać że coś jest urwane. Naczepa ma ładny kolor ale pod kalkomanią są dosć spore bąble powietrza, no i na agregacie widać że czarna farba jest nie równo położona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 16 Stycznia 2007 Share Napisano 16 Stycznia 2007 Jakim kolorem pomalowałes tą scanie ?/Kabine oczywiscccie??spryem czy aeero?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 16 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2007 wiem tornado ze ryzykowny sposob malowania wybralem tego mb actrosa tak jak ty mowisz a malowalem go sprayem na aero narazie mnie niestac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 17 Stycznia 2007 Share Napisano 17 Stycznia 2007 Witaj, mój pierwszy truck jescz eprzedemna, za to twój wygląda obiecująco, szkoda że fotki takie troche niewyrazne, bo zabardzo nic niewidać no ale czekam dalej na postępy w pracach. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 18 Stycznia 2007 Share Napisano 18 Stycznia 2007 a jaki to kolor jest??bo ja tez robie ta scanie i nie woem jaki kolor kupic a niebieski mi sie podoba;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 18 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2007 a jaki to kolor jest??bo ja tez robie ta scanie i nie woem jaki kolor kupic a niebieski mi sie podoba;] to jest niebieski metalic spray firmy motipo jak przyjde do domu to pokaze zdjecie popkrywyale bede jeszcze raz musial malowac kabine ,a najpierw wymoczyc ja w docie bo powstaly dosyc spore odpryski a tego nieda sie niczym zakryc tak wiec kabina idzie na nastepne malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi