kubamich1 Napisano 21 Listopada 2006 Napisano 21 Listopada 2006 WITAM I PRZEDSTAWIAM WAM MOJĄ SCANIĘ 142. CIEKAWOSTKĄ JEST TO ŻE POWSTAŁA NIE W DOMU PRZY STOLE ,LECZ W KABINIE CIĘŻARÓWKI PODCZAS PRZYMUSOWYCH PRZERW. Cytuj
tornado Napisano 21 Listopada 2006 Napisano 21 Listopada 2006 malowałeś też w kabinie, jeżeli tak to wyobrażam sobie jak ona teraz wyglada Cytuj
kubamich1 Napisano 21 Listopada 2006 Autor Napisano 21 Listopada 2006 Nie,nie maluję w kabinie.Jak dobrze pamiętam to stałem na weekendzie w Antwerpii w porcie,była piękna pogoda i malowałem w plenerze. Cytuj
tornado Napisano 21 Listopada 2006 Napisano 21 Listopada 2006 Kilkanaście lat temu też brałem modele do szoferki i kiedyś gdy stałem na parkingu ponad dobę to w barze myśleli, że auto mi nawaliło i czekam na sholowanie. Gdy się dowiedzieli że stoję bo sklejam model to o mało nie padli ze śmiechu Cytuj
Praetorian Napisano 21 Listopada 2006 Napisano 21 Listopada 2006 Kilkanaście lat temu też brałem modele do szoferki i kiedyś gdy stałem na parkingu ponad dobę to w barze myśleli, że auto mi nawaliło i czekam na sholowanie. Gdy się dowiedzieli że stoję bo sklejam model to o mało nie padli ze śmiechu Zdolny :D:D:D:D Marzy mi się taki model i przejażdżka prawdziwym truckiem. Cytuj
fliper_nx Napisano 21 Listopada 2006 Napisano 21 Listopada 2006 Pretorian składamy sie na taki model w skali 1:1, pośmigamy sobie ;d. Lec model robi wrażenie z powodu unikalności oraz wykonania . Cytuj
adam-m- Napisano 12 Stycznia 2008 Napisano 12 Stycznia 2008 Pięknie skleiłeś ten model , fajna naklejka na szybie Cytuj
konrad1 Napisano 12 Stycznia 2008 Napisano 12 Stycznia 2008 No naklejka 1 klasa i jakie ona ma zderzaki :P Cytuj
marcinzo56 Napisano 13 Stycznia 2008 Napisano 13 Stycznia 2008 O kurcze ale model, bajer mam pytanko: czy te opony sa plastikowe czy gumowe???? wygladaja mi na plastik. A mozna wiedzieć gdzie kupiłeś taka kobitke co masz z boku kabiny ??? Była w zestawie???? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi