kubamich1 Napisano 21 Listopada 2006 Share Napisano 21 Listopada 2006 WITAM I PRZEDSTAWIAM WAM MOJĄ SCANIĘ 142. CIEKAWOSTKĄ JEST TO ŻE POWSTAŁA NIE W DOMU PRZY STOLE ,LECZ W KABINIE CIĘŻARÓWKI PODCZAS PRZYMUSOWYCH PRZERW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 21 Listopada 2006 Share Napisano 21 Listopada 2006 malowałeś też w kabinie, jeżeli tak to wyobrażam sobie jak ona teraz wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubamich1 Napisano 21 Listopada 2006 Autor Share Napisano 21 Listopada 2006 Nie,nie maluję w kabinie.Jak dobrze pamiętam to stałem na weekendzie w Antwerpii w porcie,była piękna pogoda i malowałem w plenerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 21 Listopada 2006 Share Napisano 21 Listopada 2006 Kilkanaście lat temu też brałem modele do szoferki i kiedyś gdy stałem na parkingu ponad dobę to w barze myśleli, że auto mi nawaliło i czekam na sholowanie. Gdy się dowiedzieli że stoję bo sklejam model to o mało nie padli ze śmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 21 Listopada 2006 Share Napisano 21 Listopada 2006 Kilkanaście lat temu też brałem modele do szoferki i kiedyś gdy stałem na parkingu ponad dobę to w barze myśleli, że auto mi nawaliło i czekam na sholowanie. Gdy się dowiedzieli że stoję bo sklejam model to o mało nie padli ze śmiechu Zdolny :D:D:D:D Marzy mi się taki model i przejażdżka prawdziwym truckiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 21 Listopada 2006 Share Napisano 21 Listopada 2006 Pretorian składamy sie na taki model w skali 1:1, pośmigamy sobie ;d. Lec model robi wrażenie z powodu unikalności oraz wykonania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam-m- Napisano 12 Stycznia 2008 Share Napisano 12 Stycznia 2008 Pięknie skleiłeś ten model , fajna naklejka na szybie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad1 Napisano 12 Stycznia 2008 Share Napisano 12 Stycznia 2008 No naklejka 1 klasa i jakie ona ma zderzaki :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 13 Stycznia 2008 Share Napisano 13 Stycznia 2008 O kurcze ale model, bajer mam pytanko: czy te opony sa plastikowe czy gumowe???? wygladaja mi na plastik. A mozna wiedzieć gdzie kupiłeś taka kobitke co masz z boku kabiny ??? Była w zestawie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi