kubamich1 Napisano 21 Listopada 2006 Share Napisano 21 Listopada 2006 Oto moje Volvo , było je można oglądać na MTM 2005 i 2006.Naczepa została zrobiona ze starej chłodni od Volva "Cargo fresha". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 21 Listopada 2006 Share Napisano 21 Listopada 2006 japierdziele ale model przez ile sklejales te volvo fajne kalkomania i niezlu kolor ramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 21 Listopada 2006 Share Napisano 21 Listopada 2006 Miecze z małych żołnierzyków? Volviaczek fajny. I tutaj muszę przyznać, że na żywo prezentuje się znacznie okazalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubamich1 Napisano 1 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2007 Miecze są z Lego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sąsiad_squad Napisano 5 Stycznia 2007 Share Napisano 5 Stycznia 2007 buchnął synkowi !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 6 Stycznia 2007 Share Napisano 6 Stycznia 2007 Tylko przydałoby się go jeszcze odkurzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 8 Marca 2007 Share Napisano 8 Marca 2007 Jakieś dziwne są te tylnie koła.Z kąd ty je wytrzasnołeś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Marca 2007 Share Napisano 9 Marca 2007 Witam Model wygląda przyzwoicie,ale żadna rewelacja,nie pasują mi koła w naczepie[są plstikowe]a ciągniku gumowe.Do wnętrza mogłeś się bardziej przyłożyc ponieważ wygląda bardzo nie ładnie.Troche surowa ocena ale takie moje zdanie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David1717 Napisano 7 Marca 2008 Share Napisano 7 Marca 2008 super modelik aby tak dalej.POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Marca 2008 Share Napisano 8 Marca 2008 (edytowane) EDIT: Muszę przestać pić... Potem odpisuje w odgrzanych kotletach. Po pół roku od ostatniego posta, temat w Galerii powinien być zamykany. Pozdrowienia. Edytowane 8 Marca 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 8 Marca 2008 Share Napisano 8 Marca 2008 David1717 musisz odkopywac stare (roczne) tematy??? po co robić zamieszanie na forum??? Radze patrzec na date ostatniego forum i jeżeli był on rok temu to lepiej nie pisać a to dokładna data ostatniego postu: Pią Mar 09 2007 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubamich1 Napisano 9 Marca 2008 Autor Share Napisano 9 Marca 2008 Witam Model wygląda przyzwoicie,ale żadna rewelacja,nie pasują mi koła w naczepie[są plstikowe]a ciągniku gumowe.Do wnętrza mogłeś się bardziej przyłożyc ponieważ wygląda bardzo nie ładnie.Troche surowa ocena ale takie moje zdanie. Pozdrawiam Stary rozbawiłes mnie teraz do łez.... Myślę że minie jeszcze z 5 lat zanim twoje modele będą na podobnym poziomie jak moje. Koła są takie bo innych poprostu nie miałem, a jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma. Nie chcę się tu akurat jakoś wywyższać bo tego nie lubię ale w twiom wypadku to aż nie mogłem się powstrzymać. Trzeba mieć tupet żeby się czepiać kogoś od kogo możnaby brać przykład tylko dlatego że ten ktoś (ja) wyraziłem parę negatywnych uwag na temat twoich i twojego taty "konstrukcji", które zresztą pokazywane są często na kiepskiej jakości fotkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edler Napisano 9 Marca 2008 Share Napisano 9 Marca 2008 Ten dialog robi się niebezpieczny Mi model się bardzo podoba, bo jest w nim dużo wkładu własnego, ale jedna rzecz tak średnio do mnie przemawia. Po 1 primo to Niebieska oczojebna rama Tylko nie krzycz Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubamich1 Napisano 9 Marca 2008 Autor Share Napisano 9 Marca 2008 Nie będę krzyczał - z mojej strony to koniec dialogu no chyba że kolega Scania jeszcze będzie miał coś do dodania w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 10 Marca 2008 Share Napisano 10 Marca 2008 twojego taty "konstrukcji", które zresztą pokazywane są często na kiepskiej jakości fotkach. Na GG zrobiłem mu wykład i teraz robi w miarę dobre zdjęcia Co do konstrukcji to naprawdę fajnie sie z tobą ogląda modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrIsto Napisano 29 Marca 2008 Share Napisano 29 Marca 2008 Naczepa niezla a volvo cudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 29 Marca 2008 Share Napisano 29 Marca 2008 Według mnie to tylko nabijanie postów takie jak wyżej.Nikt już nie pisał w tym temacie prawie od miesiąca ehh po co to odkopywać stare tematy. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi