RH Napisano 31 Lipca 2009 Share Napisano 31 Lipca 2009 (edytowane) Z małymi przerwami ukończyłem kolejny modelik Jest to drugi Fw 190 A3 który kleiłem w tym malowaniu.Swego czasu na jednym z forum pokazywałem podobny .Zmienił on już właściciela ,ale że bardzo mi się podobał postanowiłem że jeszcze raz go stworzę . Model Tamyi 1:48 w malowaniu 8/JG2 . Malowaniu Model Master Akryl podkład Primer szary Tamyia w sprayu .Podkład pod kalki UV super połysk w sprayu z Gunze . końcowy werniks Gunze w sprayu UV mat Edytowane 31 Lipca 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 31 Lipca 2009 Share Napisano 31 Lipca 2009 Piękna 190-tka, więcej takich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 31 Lipca 2009 Share Napisano 31 Lipca 2009 Echhh, RH, zrobiłbyś jakieś B-17 albo Lancastera a nie ciągle taką prościznę nam prezentujesz... Super Foka pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 31 Lipca 2009 Share Napisano 31 Lipca 2009 Echhh, RH, zrobiłbyś jakieś B-17 albo Lancastera. Ja bym postulował o Ju-52 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 31 Lipca 2009 Autor Share Napisano 31 Lipca 2009 Może kiedyś przyjdzie pora na Ju-52 (dawno temu robilem go już ale 1:72Co do B-17 to już kiedyś robilem (niestety sprzedalem bo mi się nie podobalo wykonanie A tu fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCzarnowicz Napisano 31 Lipca 2009 Share Napisano 31 Lipca 2009 bardzo ładne wykonanie i cudne malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi