Skocz do zawartości

Moj pierwszy model SCANIA R500 + Firanka SCHMITZ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam to moj pierwszy model wiec prosze o wyrozumialosc w ocenie.

Scania R500 ITALERI 1:24

Baltic Blue

Naczepa Firanka SCHMITZ Revell 1:24

Zolta w oginale powinna byz biala ale mia sie nie podobalo wiec przemalowalem

Jutro ide kupic cos nowego :-P

Pozdrawiam Maly

Edytowane przez Gość
Napisano

Witaj . Model jak na pierwszy wyszedł Ci znakomicie . Wielkie brawa należą się za to, że malowałeś model . Osłona przeciwsłoneczna jest przyklejona odwrotnie. Napisy na naczepie to kalkomania czy naklejka? .

Pozdrawiam

Napisano (edytowane)

Dzieki za porade oto fotki dzieki jawkers

Obraz%20006.jpg

Obraz%20010.jpg

Obraz%20011.jpg

Obraz%20012.jpg

Obraz%20013.jpg

Obraz%20016.jpg

Obraz%20019.jpg

Obraz%20021.jpg

Obraz%20024.jpg

Edytowane przez Gość
Napisano (edytowane)

Chyba ta oslona rzeczywiscie jest odwrotnie ( upsss !!! )

na modelu jest kalkomania ktora byla dolaczona do modelu

pozdrawiam

Edytowane przez Gość
Napisano

Bardzo fajnie się ten model prezentuje. Nie dostrzegam jakichś rażących błędów, choć parę szczegółów można by zmienić - np. pomalować piasty, poprawić osłonę przeciwsłoneczną. Osobiście nie jestem zwolennikiem tych kalek na Scanii, ale to kwestia gustu.

Duże brawa za inwencję twórczą i wykonanie naczepy. Rzuciłeś się od razu na głęboką wodę, jednak poradziłeś sobie całkiem dobrze. Podoba mi się, że dopracowałeś szczegóły, np. gumowe "odbojniki" czy klamki w naczepie.

Jak wykonane są napisy na naczepie?

Ogólna ocena pozytywna - fajny model.

Pozdrawiam.

Napisano (edytowane)
Bardzo fajnie się ten model prezentuje. Nie dostrzegam jakichś rażących błędów, choć parę szczegółów można by zmienić - np. pomalować piasty, poprawić osłonę przeciwsłoneczną. Osobiście nie jestem zwolennikiem tych kalek na Scanii, ale to kwestia gustu.

Duże brawa za inwencję twórczą i wykonanie naczepy. Rzuciłeś się od razu na głęboką wodę, jednak poradziłeś sobie całkiem dobrze. Podoba mi się, że dopracowałeś szczegóły, np. gumowe "odbojniki" czy klamki w naczepie.

Jak wykonane są napisy na naczepie?

Ogólna ocena pozytywna - fajny model.

Pozdrawiam.

Poprawki napewno wprowadze

Na Scani i na na czepie jest kalkomania zalaczona do modeli

Edytowane przez Gość
Napisano
na Scani i na na czepie jest kalkomania zalaczona do modeli

Aaaa, nie doczytałem, że to kurtyna Revell'a.

Pozdrowienia.

Napisano

Również podoba mi się ten zestaw . Bardzo czysto i schludnie

Napisano
Witam to moj pierwszy model wiec prosze o wyrozumialosc w ocenie.

Hm, powiadasz pierwszy model W takim razie masz nie lada talent, już wyobrażam sobie jak będą wyglądać następne Twoje modele

Ps.

Proszę Cię: zaczynajac pisać zdanie pisz z dużej litery. Pierwszy twój post jest poprawny, ale następne

Napisano

Jak dla mnie to zestaw BOMBA, szczerze mówię, że bardzo mi się podoba, a jak mówisz, że to twój pierwszy model to już w ogóle jestem pełen podziwu, tylko tą osłonkę odwróć i będzie super.