roni_22 Napisano 31 Lipca 2009 Share Napisano 31 Lipca 2009 (edytowane) Witam to moj pierwszy model wiec prosze o wyrozumialosc w ocenie. Scania R500 ITALERI 1:24 Baltic Blue Naczepa Firanka SCHMITZ Revell 1:24 Zolta w oginale powinna byz biala ale mia sie nie podobalo wiec przemalowalem Jutro ide kupic cos nowego :-P Pozdrawiam Maly Edytowane 31 Lipca 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 31 Lipca 2009 Super Moderator Share Napisano 31 Lipca 2009 Witam. Wstaw zdjęcia a nie linki. Jak niewiesz jak, to tu masz link viewtopic.php?t=7808&start=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roni_22 Napisano 31 Lipca 2009 Autor Share Napisano 31 Lipca 2009 Dzieki zaraz poprawie i beda zdjecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 31 Lipca 2009 Share Napisano 31 Lipca 2009 Witaj . Model jak na pierwszy wyszedł Ci znakomicie . Wielkie brawa należą się za to, że malowałeś model . Osłona przeciwsłoneczna jest przyklejona odwrotnie. Napisy na naczepie to kalkomania czy naklejka? . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roni_22 Napisano 31 Lipca 2009 Autor Share Napisano 31 Lipca 2009 (edytowane) Dzieki za porade oto fotki dzieki jawkers Edytowane 1 Sierpnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roni_22 Napisano 31 Lipca 2009 Autor Share Napisano 31 Lipca 2009 (edytowane) Chyba ta oslona rzeczywiscie jest odwrotnie ( upsss !!! ) na modelu jest kalkomania ktora byla dolaczona do modelu pozdrawiam Edytowane 1 Sierpnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Lipca 2009 Share Napisano 31 Lipca 2009 Bardzo fajnie się ten model prezentuje. Nie dostrzegam jakichś rażących błędów, choć parę szczegółów można by zmienić - np. pomalować piasty, poprawić osłonę przeciwsłoneczną. Osobiście nie jestem zwolennikiem tych kalek na Scanii, ale to kwestia gustu. Duże brawa za inwencję twórczą i wykonanie naczepy. Rzuciłeś się od razu na głęboką wodę, jednak poradziłeś sobie całkiem dobrze. Podoba mi się, że dopracowałeś szczegóły, np. gumowe "odbojniki" czy klamki w naczepie. Jak wykonane są napisy na naczepie? Ogólna ocena pozytywna - fajny model. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roni_22 Napisano 31 Lipca 2009 Autor Share Napisano 31 Lipca 2009 (edytowane) Bardzo fajnie się ten model prezentuje. Nie dostrzegam jakichś rażących błędów, choć parę szczegółów można by zmienić - np. pomalować piasty, poprawić osłonę przeciwsłoneczną. Osobiście nie jestem zwolennikiem tych kalek na Scanii, ale to kwestia gustu. Duże brawa za inwencję twórczą i wykonanie naczepy. Rzuciłeś się od razu na głęboką wodę, jednak poradziłeś sobie całkiem dobrze. Podoba mi się, że dopracowałeś szczegóły, np. gumowe "odbojniki" czy klamki w naczepie. Jak wykonane są napisy na naczepie? Ogólna ocena pozytywna - fajny model. Pozdrawiam. Poprawki napewno wprowadze Na Scani i na na czepie jest kalkomania zalaczona do modeli Edytowane 1 Sierpnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Lipca 2009 Share Napisano 31 Lipca 2009 na Scani i na na czepie jest kalkomania zalaczona do modeli Aaaa, nie doczytałem, że to kurtyna Revell'a. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 1 Sierpnia 2009 Share Napisano 1 Sierpnia 2009 Również podoba mi się ten zestaw . Bardzo czysto i schludnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 1 Sierpnia 2009 Share Napisano 1 Sierpnia 2009 Witam to moj pierwszy model wiec prosze o wyrozumialosc w ocenie. Hm, powiadasz pierwszy model W takim razie masz nie lada talent, już wyobrażam sobie jak będą wyglądać następne Twoje modele Ps. Proszę Cię: zaczynajac pisać zdanie pisz z dużej litery. Pierwszy twój post jest poprawny, ale następne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondi93 Napisano 3 Sierpnia 2009 Share Napisano 3 Sierpnia 2009 Jak dla mnie to zestaw BOMBA, szczerze mówię, że bardzo mi się podoba, a jak mówisz, że to twój pierwszy model to już w ogóle jestem pełen podziwu, tylko tą osłonkę odwróć i będzie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi