Jacek Kryszak Napisano 22 Listopada 2006 Share Napisano 22 Listopada 2006 Widzieliście tego posta? http://www.modelarstwo.org.pl/forum/viewtopic.php?t=28140 Coś pięknego Modelarscy konserwatyści zapewne podniosą larum, że to już "nie jest to" ale myślę, że ta technologia zrewolucjonizuje metody budowy modeli. Wyciąć sobie gotowe wneki podwozia ze wszystkimi żeberkami i wręgami bez użycia pilnika. Brzmi cudownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 22 Listopada 2006 Share Napisano 22 Listopada 2006 ale myślę, że ta technologia zrewolucjonizuje metody budowy modeli. Jak narazie jest tu tylko różnica w metodzie a nie w elemeńcie gotowym. To samo można osiągnąć metodą elementów fotorawinych, z tą różnicą trawionki można zrobić w domu a laser można tylko zamówić. Myślę że bez pilnika lub papieru ściernego to się nie obejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafek Napisano 26 Kwietnia 2007 Share Napisano 26 Kwietnia 2007 Ja tam wolę pilniczki:-] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi