okonek Napisano 18 Października 2012 Autor Napisano 18 Października 2012 Sorry. Nie wiem jakim cudem przegapiłem nowe wpisy w tym temacie Nie znam się na tych kolorkach bo sam używam tylko Revelli a jeśli potrzebuje coś wyszukanego to staram się metodą prób i błędów coś wymieszać. Proponowany przez producenta kolor wygląda całkiem, całkiem ale jak na mój gust trochę za jasny i zbyt mało szarawy. W dopasowaniu do skali może się okazać, że jest jednak właściwy. Wszystko zależy od tego na jakiej fotce będziesz się opierał a skoro masz już taką potwierdzającą Twój wybór to jest OK. Minusem jest natomiast to, że nie pokazujesz warsztatu i nie wiemy jak Ci to wyszło. Cytuj
vilge Napisano 18 Października 2012 Napisano 18 Października 2012 Dzięki za oddzew,myślę że z kolorkiem trafiłem ok.Warsztat zaczynam w niedzielę,tym bardziej ze praktycznie nie ruszyłem do przodu w ciagu tygodnia.Po prostu,nawał obowiązków służbowo-domowych skutkuje kompletnym brakiem czasu. Pozdrawiam,Arek. Cytuj
Rhayader Napisano 9 Sierpnia 2013 Napisano 9 Sierpnia 2013 okonku, masz może lepsze ujęcie platform pod anteny na tej burcie? Wygląda, że mogły się różnić, a przynajmniej na powiększeniu widać, że pierwsza ma inną podporę niż druga. Mam to zdjęcie z golasami, ale nie wiem czy to Pantelejew Cytuj
okonek Napisano 10 Sierpnia 2013 Autor Napisano 10 Sierpnia 2013 Fotka z golasami to właśnie Pantelejew. Cytuj
Rhayader Napisano 10 Sierpnia 2013 Napisano 10 Sierpnia 2013 O to, to...pięknie dziękuję Trumpeter zrobił trzy identyczne podpory, a czwartą większą, pod anteny a'la Czabanienko. No i schodów po tej stronie nie mam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi