okonek Napisano 18 Października 2012 Autor Share Napisano 18 Października 2012 Sorry. Nie wiem jakim cudem przegapiłem nowe wpisy w tym temacie Nie znam się na tych kolorkach bo sam używam tylko Revelli a jeśli potrzebuje coś wyszukanego to staram się metodą prób i błędów coś wymieszać. Proponowany przez producenta kolor wygląda całkiem, całkiem ale jak na mój gust trochę za jasny i zbyt mało szarawy. W dopasowaniu do skali może się okazać, że jest jednak właściwy. Wszystko zależy od tego na jakiej fotce będziesz się opierał a skoro masz już taką potwierdzającą Twój wybór to jest OK. Minusem jest natomiast to, że nie pokazujesz warsztatu i nie wiemy jak Ci to wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vilge Napisano 18 Października 2012 Share Napisano 18 Października 2012 Dzięki za oddzew,myślę że z kolorkiem trafiłem ok.Warsztat zaczynam w niedzielę,tym bardziej ze praktycznie nie ruszyłem do przodu w ciagu tygodnia.Po prostu,nawał obowiązków służbowo-domowych skutkuje kompletnym brakiem czasu. Pozdrawiam,Arek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 18 Października 2012 Autor Share Napisano 18 Października 2012 No to czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 9 Sierpnia 2013 Share Napisano 9 Sierpnia 2013 okonku, masz może lepsze ujęcie platform pod anteny na tej burcie? Wygląda, że mogły się różnić, a przynajmniej na powiększeniu widać, że pierwsza ma inną podporę niż druga. Mam to zdjęcie z golasami, ale nie wiem czy to Pantelejew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 10 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2013 Fotka z golasami to właśnie Pantelejew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 10 Sierpnia 2013 Share Napisano 10 Sierpnia 2013 O to, to...pięknie dziękuję Trumpeter zrobił trzy identyczne podpory, a czwartą większą, pod anteny a'la Czabanienko. No i schodów po tej stronie nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi