tornado Napisano 22 Listopada 2006 Share Napisano 22 Listopada 2006 Przed chwilką udało mi się zakupić w kiosku pierwszy numer dwutygodnika stron 32, dołożony film DVD (czas 58min. dźwiek D.D.5.1) cena promocyjna 3,95zł. Nie będę rozpisywał się co jest w środku, spis zawartości jest na okładkach: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 22 Listopada 2006 Share Napisano 22 Listopada 2006 Jak to zwykle bywa z tego typu publikacjami: pomysł niezły, ale mnóstwo błędów i niedociągnięć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek Napisano 22 Listopada 2006 Share Napisano 22 Listopada 2006 Tyle że następny numer będzie kosztował koło 8 zł, a docelowo chyba ponad 10 zł za numer. Nie wiem ile numerow będzie w sumie, w info o prenumeracie pisali o 28, więc koszt w sumie to ok. 300 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 22 Listopada 2006 Share Napisano 22 Listopada 2006 Fotki mają fajne, natomiast ten film to tragedia narracja ch....... i na dotatek pełno bzdur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 22 Listopada 2006 Share Napisano 22 Listopada 2006 Fotki mają fajne, natomiast ten film to tragedia narracja ch....... i na dotatek pełno bzdur DOKŁADNIE I jeszcze te napisy wpier.... wrzucone na pół ekranu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szkp Napisano 22 Listopada 2006 Share Napisano 22 Listopada 2006 Też to zakupiłem, obejrzałem film, i po mimo, że nie znam się po mistrzowsku na lotnictwie, myślę, że za 10zł nie jest aż takie złe (w porównaniu z ceną/jakością pewnego pisma z metalowymi modelami samolotów). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 29 Grudnia 2007 Share Napisano 29 Grudnia 2007 Tyle że następny numer będzie kosztował koło 8 zł, a docelowo chyba ponad 10 zł za numer. Nie wiem ile numerow będzie w sumie, w info o prenumeracie pisali o 28, więc koszt w sumie to ok. 300 zł.Odgrzebuję stary temat, szkoda, że wcześniej nie wiedziałem o jego istnieniu.Numerów będzie 112, za jeden numer płaci się 9.95 (chyba, że ktoś prenumeruje), zatem łączny koszt wynosi 1108.40. Poza tym dodać mogę, że w kolejnych numerach filmy zawierają większą ilość informacji dotyczącą konkretnej konstrukcji, natomiast treść zamieszczona w części drukowanej (według mnie) niezbyt mija się z prawdą. Dla mnie jest to dość wiarygodne źródło wiedzy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrgie Napisano 30 Grudnia 2007 Share Napisano 30 Grudnia 2007 Zgadzam sie z Kermitem ! Kiedy na początku kupiłem kilka numerów tez myślałem ze to jakaś kicha bo filmy zdawkowo przedstawiały samoloty ale potem okazało się ze to całkiem niezłe jest. Mam jak dotąd 30 numerów i zamierzam kupować dalej. Wbrew wcześniejszym wypowiedziom polecam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 30 Grudnia 2007 Share Napisano 30 Grudnia 2007 Pirwszy numer jest do bani. Ja kupuje dla filmów które są OK.Polecam Poza pierwszy filmem, który na zachętę jest do (*) całkowiecie !!!!! (*) edit moderator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi