PKD4GA Napisano 5 Sierpnia 2009 Share Napisano 5 Sierpnia 2009 Fotki zrobione z doskoku, co jednak widac. Model to stary Dragon, z wszystkim mankamentami tych dawniejszych produkcji. Jak juz bylo wspominane w innym temacie, DML trakotowal te modele bardziej jako "pudelkowe"... czyli takie zeby sie zmiescily w okreslonej wielkosci, standardowym opakowaniu, zgodnosc z wymiarami w skali byla sprawa drugorzedna. Moim zdaniem bryla/ksztalt kadluba tez dosc znacznie odbiega od oryginalu - jakis taki krepy jest. Pudelko Instrukcja czyli pudelko W pudelku Ramki Kalki Troche detali Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brabazon Napisano 5 Sierpnia 2009 Share Napisano 5 Sierpnia 2009 jakis taki krepy jest. Bo panowie spod smaku chińskiego smoka zapewne zapatrzyli się w Italerkę. Ile ta pchełka kosztowała? Szczerze tonie bawiłbym się w to, bo pewno cena przekracza Mila w 72ce, a jakośc porażająca nie jest... Ja tam mam Kitechowskiego Mila, to przepak Italeri ale znacznie tańszy. A w pudełko wsio to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 5 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2009 Kosztowalo mnie to, w miescie stolecznym Berlinie, jakos 2-3 Euro, wedlug kursu z czerwca 2008. Powiem Ci tylko ze italerowski Hind w 1/72 jest totalnie merytorycznie uposledzony... strzelili takiego byka ze zal... Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brabazon Napisano 5 Sierpnia 2009 Share Napisano 5 Sierpnia 2009 Dopóki nie było Trumpeterowskiego, to nikt nie narzekał na Italeri i Airfixa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi