nejji Napisano 5 Sierpnia 2009 Share Napisano 5 Sierpnia 2009 (edytowane) Czesc Nazywam się Mati (mam 12 lat) i to mój pierwszy post choc forum śledzę trochę czasu . Otóż mój problem polega na tym ,że chcę zbudowae model okrętu wojennego (typu Torpedo Boat Albo "N") i nie wiem na co się zdecydowac (Acha i chcem model zrobic w wersji RC) i poprosiłbym was abyście napisali Nazwy okretów godnych uwagi i te które poradziłbym sobie wykonac. EDIT: Sory za 'c' zamiast c z kreską ale na laptopie nie mogę napisac. Edytowane 5 Sierpnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 5 Sierpnia 2009 Super Moderator Share Napisano 5 Sierpnia 2009 chcem model zrobic w wersji RCZ RC sobie chyba nie poradzisz więc proponuję, zrezygnuj z tego pomysłu. Oszczędzi to tobie nerwów a rodzicom wydatków. Poza tym, kuter w skali 1/35 to dobry pomysł jak na początek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nejji Napisano 5 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2009 (edytowane) Dzięki Marcin Ale Zrobię w wersji RC Aparaturke wytrzasnąłem z Samochodu RC taki za 50-60 zł mam 2 zapasowe silniki nie wiem jaka moc, ale jakieś takie dziadowe wyjęte z samochodzików za 10-20 zl. A co myślicie o http://www.techno-hobby.pl/AIRF05280+Vosper+kuter+torpedowy_p7991.html Przepraszam za ortgrafie zaraz skasuje błędy. Prosze nie Spamowac Edytowane 5 Sierpnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 5 Sierpnia 2009 Share Napisano 5 Sierpnia 2009 nejji - sprawdzaj pisownie przed wyslaniem txt na forum. Kolejne posty zawierajace "byki" bede zmuszony edytowac, a w ostatecznosci kasowac. Pamietaj tez ze forum to nie GG, wiec zdanie konczymy kropeczka, a zaczynamy uzywajac "wielkiej literki". Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nejji Napisano 5 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2009 Czy mógłbym poprosic Cię Marcin , abyś sprecyzował i podał nazwę okrętu lub link http . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 5 Sierpnia 2009 Share Napisano 5 Sierpnia 2009 Elco z italeri bądź Schnellboot z tej samej stajni ten vosper troszke za mały jak na rc chcem model zrobic w wersji RCZ RC sobie chyba nie poradzisz więc proponuję, zrezygnuj z tego pomysłu. Oszczędzi to tobie nerwów a rodzicom wydatków. Poza tym, kuter w skali 1/35 to dobry pomysł jak na początek. Każdy musi kiedyś zacząć ja robiąc Elco o RC nie miałem bladego pojęcia !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nejji Napisano 5 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2009 Właśnie zbierałem kasę Na schnellboot'a . Juz zrobilem go w 1:72 od Revel'a ale to tylko 75 zł a ten w skali 1:35 to z 400-500 zł ale uzbiera się ;). Thx BALROG za słowa otuchy. PS: fajne masz fretki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 5 Sierpnia 2009 Super Moderator Share Napisano 5 Sierpnia 2009 Każdy musi kiedyś zacząć ja robiąc Elco o RC nie miałem bladego pojęcia !!!Tak, ale myśle, ze nie mając wsparcia w postaci jakiejs modelarni, zaawansowanych kolegów pod ręką to w wieku 12 lat sobie najprawdopodobniej nie poradzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 5 Sierpnia 2009 Share Napisano 5 Sierpnia 2009 zapukaj do mnie na gg wiadomość ci wysłałem na PW z numerem gg Co nieco poradze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi