Majek Napisano 23 Listopada 2006 Share Napisano 23 Listopada 2006 Witaj na forum Ziomalu. Otwieram czipsy, browar i zasiadam w pierwszym rzedzie do ogladania relacji. Jak bedziesz czegos potrzebowal, wal jak w dym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 23 Listopada 2006 Share Napisano 23 Listopada 2006 Witaj, kolejny miłośniku odrzutowców Mam nadzieję, że dobrze Ci będzie na naszym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 23 Listopada 2006 Share Napisano 23 Listopada 2006 Witaj Za taki ladny wpis o naszym forum to dostaniesz cos wiecej od fotek http://www.astercity.net/~karol1/kamuflaze.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 23 Listopada 2006 Share Napisano 23 Listopada 2006 Witaj Za taki ladny wpis o naszym forum to dostaniesz cos wiecej od fotek http://www.astercity.net/~karol1/kamuflaze.html A jak byś coś jeszcze Nam podmaslił to może i słowacką CD o Migu-29 listonosz by Ci przyniósł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 23 Listopada 2006 Share Napisano 23 Listopada 2006 Cześć Mirku Z uwaga poczytam i pooglądam Twoje wysiłki, zwłaszcza, że 2 lata temu popełniłem "czerwoną piętnastkę" z 1.elt w Mińsku Mazowieckim z tego samego zestawu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 23 Listopada 2006 Share Napisano 23 Listopada 2006 Witaj na forum i czekamy na relację z pracy nad modelem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JW Napisano 23 Listopada 2006 Share Napisano 23 Listopada 2006 Witaj. Sam mam MiG-a z Italerki tylko wersję A. Też zapewne niebawem ją rozgrzebię. Chętnie sobie popatrze na budowę twojego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi