Vybor89 Napisano 9 Sierpnia 2009 Share Napisano 9 Sierpnia 2009 (edytowane) Przedstawiam następny projekt. Nissan Silvia S15 EC I Veilside 1:24 Fujimi. Co do zmian to w środku zmieniony zostanie fotel kierowcy, kolumna kierownicy wraz z kierownicą oraz dodana butla z podtlenkiem azotu. Najprawdopodobniej dodane też zostaną fototrawione pedały. Z zewnątrz nie zmieni się za wiele: zmienię końcówki wydechu na większe postaram się trochę obnizyc S15'tkę oraz zmienię felgi na komplet: Sportec Mono 10 19' lub alu od Nismo Skyline GT R 34 R-tune 20'. Dodam też fototrawione tarcze hamulcowe oraz zapinki na maskę. Co do malowania kasty i wnętrza jestem otwarty na wszelkie sensowne propozycje. A teraz kilka fotek obrazujących jak to ma wyglądac. Edytowane 9 Sierpnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 9 Sierpnia 2009 Share Napisano 9 Sierpnia 2009 Według mnie bardziej pasują felgi od Nissana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 9 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2009 Według mnie bardziej pasują felgi od Nissana... To jeszcze nie jest pewne jakie felgi zamontuje. Na 80% malowanie będzie takie: Światła zostaną normalne ale kasta będzie biała z czarną maską i górną częścią spoilera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 9 Sierpnia 2009 Share Napisano 9 Sierpnia 2009 Tak na marginesie to felgi od Skyline są również 19". P.s. możesz pokazać foto pudełka bo nie kojarze tej wersji s15 ( chyba, że to Veilside ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 9 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2009 P.s. możesz pokazać foto pudełka bo nie kojarze tej wersji s15 ( chyba, że to Veilside ) Tu jest fotka pudełka: http://modelwork.pl/viewtopic.php?p=254361#254361 Felgi od Skyline'a fakt są też 19'. Mój błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo89 Napisano 10 Sierpnia 2009 Share Napisano 10 Sierpnia 2009 Jakbyś mógł to daj maskę i spojler w carbonie i do tego czarne albo grafitowe felgi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 10 Sierpnia 2009 Share Napisano 10 Sierpnia 2009 Jeżeli buda będzie biała to czarny felunek jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 10 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2009 Spoiler planuje dac w carbon. Maskę może też dam. A felgi będą w czarny metalik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 11 Sierpnia 2009 Share Napisano 11 Sierpnia 2009 No niezły projekcik, ja proponuję te pierwsze felgi! Staraj się pisać poprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 13 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2009 Mały update. Podwozie w MM Tytan po spolerowaniu: Wanna i elementy wnętrza po podkładzie i położeniu 1 koloru. Wnętrze będzie biało-czarne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 17 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2009 Ok. Czas na fotki wnętrza ukończonego na 95%[drobne poprawki i pedały fototrawione na które czekam to brakujące 5%] Zrobiłem też klatkę bezpieczeństwa [ swoją 1 w życiu], ale fotki później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 17 Sierpnia 2009 Share Napisano 17 Sierpnia 2009 No no bardzo ładnie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 17 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2009 Dzięki. Tzn te błyszczące plamy to nie wyschnięta jeszcze farba. Całośc i tak dostanie bezbarwny mat dla wyrównania jakichś przebarwień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 17 Sierpnia 2009 Share Napisano 17 Sierpnia 2009 Chyba przesadziłeś z tymi białymi pasami. Biały kolor powinien się zakończyć na tylnych zagłówkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 17 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2009 Biały kolor powinien się zakończyć na tylnych zagłówkach. Rzecz gustu. Mnie akurat tak się podoba. Właściwie to wanna jest biała z czarnym środkowym pasem i bocznymi wstawkami Ale o gustach się nie dyskutuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 17 Sierpnia 2009 Share Napisano 17 Sierpnia 2009 koksik750 ma racje, jak masz CF to połóż go na półkę . Ogólnie kolorystyka okej, tylko po co montować nitro w takim miejscu ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 18 Sierpnia 2009 Share Napisano 18 Sierpnia 2009 fliper_nx a po co w szybkich i wściekłych w GT-R były 3 butle zamiast fotela pasażera? Każdy robi jak lubi, o to tu chodzi. Jak dla mnie może tak być, chociaż może przesuniesz butlę na środek tylnej kanapy? Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 18 Sierpnia 2009 Share Napisano 18 Sierpnia 2009 No właśnie jest zbyt blisko kierowcy , ale nie porównujmy filmu do rzeczywistości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 18 Sierpnia 2009 Share Napisano 18 Sierpnia 2009 Treść posta została usunięta, ponieważ naruszał on zasady ortografii, składni i interpunkcji języka polskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 18 Sierpnia 2009 Share Napisano 18 Sierpnia 2009 Wiesz, Mustang z "Wyścigu Śmierci" też istnieje ale to nie oto chodzi , koniec OT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 18 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2009 Co do rozmieszczenia butli raczej zostanie tak jak jest....to się jeszczę zobaczy. Na razie pszyszła paczuszka z fototrawionkami do modelu: spinki do masek, elementy do pasów bezpieczeństwa, pedały, tarcze hamulcowe Oczywiście nie wytrzymałem i od razu rozpakowałem tarcze hamulcowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 20 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2009 (edytowane) Troszkę wolnego czasu więc S 15-tka trafiła do lakierni A oto efekt końcowy. Po przymiarce jednak przyznaje racje Koksikowi Całą półkę za tylnymi siedzeniami dam w black gdyż teraz wygląda to dziwnie. Widac też klatkę bezpieczeństwa którą dodałem. Powoli składam też zapinki na maske. Dobra dośc pisania, czas na foty: No drobne poprawki lakiernicze będą ale nie wielkie, tylko w paru miejscach "coś jest nie tak" Edytowane 20 Sierpnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 20 Sierpnia 2009 Share Napisano 20 Sierpnia 2009 Mi się przymiareczka podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 20 Sierpnia 2009 Share Napisano 20 Sierpnia 2009 Mi jak najbardziej sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacpi1234 Napisano 24 Września 2009 Share Napisano 24 Września 2009 coś ci wyskoczyło po lewej stronie nad szybą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi