Skinn3r Napisano 9 Sierpnia 2009 Share Napisano 9 Sierpnia 2009 Witam, dzisiaj niedziela, więcej czasu, więc postanowiłem wrzucić coś na warsztat A jest to Nissan Silvia s13. Będzie przeróbka na JDM, nowe zderzaki i progi, wnętrze stock i nowe felgi. Model zakupiony w stanie ciężkim, więc trzeba go będzie odratować Wrzucam zdjęcia i do roboty: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orfeusz Napisano 9 Sierpnia 2009 Share Napisano 9 Sierpnia 2009 Bardzo lubię to auto więc będę zaglądał tu często. Powodzenia w budowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 9 Sierpnia 2009 Share Napisano 9 Sierpnia 2009 No defibrylator to się tu przyda zdecydowanie Cóż. życzę powodzenia w reanimacji tego ... modelu Czekam na postępy i mam nadzieję, że zmierzy się z moją S-15'tką na następnym spotkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 14 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2009 Taki mini UP Skromne początki zderzaka :P A plan jest taki: http://farm4.static.flickr.com/3306/3582284237_a99cd27ab3_b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 14 Sierpnia 2009 Share Napisano 14 Sierpnia 2009 Drink z palemką, zamysł dobry, czekam na konkrety. Ps nie maluj na modelu markerami itp, później farba zważy się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 15 Sierpnia 2009 Share Napisano 15 Sierpnia 2009 No, no, powodzenia kolego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 15 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2009 A se s13 będzie wyglądać tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 23 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2009 No to mała aktualizacja Silvia będzie w wersji nadwozia Convertible oraz z body kitem. Felg i koloru jeszcze nie dobrałem. We wnętrzu będą 2 kubełki i deska RHD. Maska w szpachli bo były straszne dziury, jakby wyżarte :/ Komentować szczerze :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 23 Sierpnia 2009 Share Napisano 23 Sierpnia 2009 Jak na razie to nie ma co komentowac. Cieszę się, że wcieliłeś w życie pomysł który Ci podsunąłem na S13 Cabrio Życzę powodzenia i czekam na fotki z dalszych postępów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 23 Sierpnia 2009 Share Napisano 23 Sierpnia 2009 O kurcze, no to będzie maszynka! Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi