Grzes Napisano 14 Sierpnia 2009 Share Napisano 14 Sierpnia 2009 Czy ktoś mógłby mnie wspomóc dokumentacją zdjeciową niemieckich (NRD i RFN) oraz rosyjskich/radzieckich śmigłowców Mi-14PS/PŁ/BT? Poszukuję zwłaszcza zdjęć/rysunków na których widać dokładne elementy oznakowania śmigłowców (numery, godła). Temat strasznie ciężki do przebrnięcia, bo nawet na stronach rosyjskich wiekszość fotek z monografii przedstawia... polskie śmiglaki Mi-14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 14 Sierpnia 2009 Share Napisano 14 Sierpnia 2009 http://www.airwar.ru/enc/sh/mi14.html Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 14 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2009 Fantastycznie! Pawle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 14 Sierpnia 2009 Share Napisano 14 Sierpnia 2009 W jakiej skali będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 14 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2009 królewskiej 1:72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi