bigmodel Napisano 7 Lutego 2006 Share Napisano 7 Lutego 2006 Witam. Oto moje dwa maleństwa w skali 1/16 Pierwszy to T.34/76.wz.42 1/16 Trumpeter + zestaw Montexu. I Stug.III.G skala 1/16. W na warsztacie znjaduje się jeszcze Stuart M3A3-rece i Wylis w skali 1/15. Niedługo powinnienem się nimi pochwalić.Wczoraj dostałem maski do malowania oznaczeń do tych modeli.Więć bedzie można w końcu je pomalować i skończyć. Oprócz tych dwóch modeli robią się jeszcze T.34/76.wz.43 w skali 1/16 oraz Whipet w skali 1/15. Pozdrawiam Jacek. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dormitor Napisano 7 Lutego 2006 Share Napisano 7 Lutego 2006 Maleństwa :>Ten Stug prawie dorównuje rozmiarem samochodom stojącym w tle na parkingu... Fajny pomysł z umieszczaniem reklam na schurtzenach ;) Chętnie obejrzę whippeta i willyska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigmodel Napisano 7 Lutego 2006 Autor Share Napisano 7 Lutego 2006 Witam. Reklamy na schutzenach to efekt uboczny.Poprostu taką blaszke aluminiową dostałem z zaprzyjażnionej drukarni. Wylisa oraz Stuarta M3A3 - rece w 1/15 postaram się nie długo pokazać. Na fotki Whipeta i T.34/76.wz.43 trzeba będzie jednak troszke dłużej poczekać.Niestety proces budowy takich małych modeli troszke trwa. Pozdrawiam Jacek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 9 Kwietnia 2006 Share Napisano 9 Kwietnia 2006 o jaaaaa takie malutkie.......jak Ty to skleiles ...........pod mikroszkopem chyba ja bym nie dal rady .......... spodobal mi sie t34 naprawde fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick0909 Napisano 20 Lipca 2023 Share Napisano 20 Lipca 2023 Super tr maleństwa. Gdzie Ty je parkujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 22 Lipca 2023 Share Napisano 22 Lipca 2023 W dniu 20.07.2023 o 21:09, maverick0909 napisał: Super tr maleństwa. Gdzie Ty je parkujesz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi