chudyhunter Napisano 3 Września 2009 Autor Share Napisano 3 Września 2009 Powoli coraz bliżej końca ale i tak jeszcze zostało sporo rzeczy do dopracowania: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cesarz Napisano 3 Września 2009 Share Napisano 3 Września 2009 Dioramka coraz fajniej wygląda, drzewa dodały klimatu Drzewka sam robiłeś czy to gotowce? P.S. Zamieszczaj większe zdjęcia bo nie każdemu chce się je otwierać Pozdrawiam i czekam na dalsze postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 3 Września 2009 Autor Share Napisano 3 Września 2009 Jeszcze nie jestem na takim etapie by samemu dobrze robić drzewka. Raz zrobiłem jedno ale wyszło nie za ciekawie tak więc postanowiłem zamówić brzozy od Kobzy ( naprawdę bardzo fajne robi drzewka). Co do fotek to nie ma sprawy, będę wrzucał duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 5 Września 2009 Share Napisano 5 Września 2009 Jedno mnie tylko razi. Mianowicie to, ze droga po której jedzie Tygrys jest gładka jak kula bilardowa. Reszta jest super. Cała kompozycja jest git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 18 Września 2009 Autor Share Napisano 18 Września 2009 Jedno mnie tylko razi. Mianowicie to, ze droga po której jedzie Tygrys jest gładka jak kula bilardowa. Masz rację... Tak jak wcześniej pisałem jest to moja pierwsza diorama i nie przewidziałem tego. Wydawało mi się że wikol zmieszany z piaskiem da dobry efekt drogi ( dał dobrą fakturę ale nie dał nierówności przez to że nie przygotowałem dobrze podłoża którym go pokrywałem ). Postaram się w najbliższym czasie wrzucić fotki ale w związku z brakiem czasu prace trochę się opóźniają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 19 Września 2009 Share Napisano 19 Września 2009 Masz rację... Tak jak wcześniej pisałem jest to moja pierwsza diorama i nie przewidziałem tego. Wydawało mi się że wikol zmieszany z piaskiem da dobry efekt drogi ( dał dobrą fakturę ale nie dał nierówności przez to że nie przygotowałem dobrze podłoża którym go pokrywałem ). Postaram się w najbliższym czasie wrzucić fotki ale w związku z brakiem czasu prace trochę się opóźniają. Ale też nie przesadzaj... http://www.flamesofwar.com/Portals/0/all_images/Briefings/Normandy/SS-Tiger-LSAH-02.jpg Ta droga też nie jest wyboista a jadą po niej Tygrysy więc nie ma się tu nawet zbytnio wysilać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi