Arek17 Napisano 19 Sierpnia 2009 Share Napisano 19 Sierpnia 2009 Witam dziś wziąłem się za mustanga.Bede go robić w malowaniu U.S.A.A.F Jak wyjdzie zobaczymy. Oto fotki Ps.Za jakość fotek już nie bede przepraszał, ponieważ nie bardzo umiem je robić. Ps2.Przepraszam że nie dałem in-boxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 23 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2009 Mała aktualizacja. Model już prawie na wykończeniu. Oto fotki Zostało jeszcze: podlepienie zbiorników, pomalowanie bazooki, poprawić jeszcze gdzie niegdzie, kalki i przygotować do washa. Opinie pozytywne jaki i negatywne mile widziane. Ps.Model malowany pędzlem. Pozd:Arek17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beuzebub Napisano 23 Sierpnia 2009 Share Napisano 23 Sierpnia 2009 Koła są krzywo, popraw - to taka moja mała uwaga Powodzenia przy dalszej budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek14 Napisano 23 Sierpnia 2009 Share Napisano 23 Sierpnia 2009 Zły kolor wnętrza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 23 Sierpnia 2009 Share Napisano 23 Sierpnia 2009 Nie spiesz się tak ze wszystkim. Ja wiem, że emocje i w ogóle ale przed malowaniem wnętrza warto podejrzeć jak inni modelarze zrobili to w swoich pracach - tylko uważaj na wersje samolotu. Plus za próby malowania detali takich jak przełączniki i wskaźniki na tablicy rozdzielczej. Minus to te kółka...i generalnie kolorystyka... Następny będzie lepszy, tylko zrób więcej researchu przed budową i malowaniem, ew podpytaj na forum. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 23 Sierpnia 2009 Share Napisano 23 Sierpnia 2009 Nie spiesz się tak ze wszystkim. Ja wiem, że emocje i w ogóle Dokładnie jak pisze kolega. Dokup chociaz jeszcze kilka farbek, nie spiesz sie i nie rób modeli na jedno kopyto, pomaluj górę nie zostawiaj gołego plastyku (wiem że prosciej ale bez przesady). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi