Arek17 Napisano 19 Sierpnia 2009 Napisano 19 Sierpnia 2009 Witam dziś wziąłem się za mustanga.Bede go robić w malowaniu U.S.A.A.F Jak wyjdzie zobaczymy. Oto fotki Ps.Za jakość fotek już nie bede przepraszał, ponieważ nie bardzo umiem je robić. Ps2.Przepraszam że nie dałem in-boxa Cytuj
Arek17 Napisano 23 Sierpnia 2009 Autor Napisano 23 Sierpnia 2009 Mała aktualizacja. Model już prawie na wykończeniu. Oto fotki Zostało jeszcze: podlepienie zbiorników, pomalowanie bazooki, poprawić jeszcze gdzie niegdzie, kalki i przygotować do washa. Opinie pozytywne jaki i negatywne mile widziane. Ps.Model malowany pędzlem. Pozd:Arek17 Cytuj
Beuzebub Napisano 23 Sierpnia 2009 Napisano 23 Sierpnia 2009 Koła są krzywo, popraw - to taka moja mała uwaga Powodzenia przy dalszej budowie Cytuj
Ostach Napisano 23 Sierpnia 2009 Napisano 23 Sierpnia 2009 Nie spiesz się tak ze wszystkim. Ja wiem, że emocje i w ogóle ale przed malowaniem wnętrza warto podejrzeć jak inni modelarze zrobili to w swoich pracach - tylko uważaj na wersje samolotu. Plus za próby malowania detali takich jak przełączniki i wskaźniki na tablicy rozdzielczej. Minus to te kółka...i generalnie kolorystyka... Następny będzie lepszy, tylko zrób więcej researchu przed budową i malowaniem, ew podpytaj na forum. pzdr Cytuj
p_bladek Napisano 23 Sierpnia 2009 Napisano 23 Sierpnia 2009 Nie spiesz się tak ze wszystkim. Ja wiem, że emocje i w ogóle Dokładnie jak pisze kolega. Dokup chociaz jeszcze kilka farbek, nie spiesz sie i nie rób modeli na jedno kopyto, pomaluj górę nie zostawiaj gołego plastyku (wiem że prosciej ale bez przesady). Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi