Tenggeri Napisano 28 Sierpnia 2009 Share Napisano 28 Sierpnia 2009 Witam:D Dawno, nic u mnie w modelarstwie się nie działo, więc czas coś zmontować. Jako odpoczynek od pancerniaków biorę się za takowe R1 od Tamiyi. Po oglądnięciu ramek model zapowiada się dosyć dobrze, aczkolwiek kilka śladów po wypychaczach trzeba będzie usunąć. Co do malowania, to jeśli nie znajdę jakiegoś ciekawego to moto będzie w malowaniu pudełkowym. Jako, że w temacie cywili jestem zielony, często będę prosił o pomoc, szczególnie gdy przyjdzie czas na malunki. Narazie skleiłem sam stojak, więc fotek nie pokazuję, bo nie ma za bardzo co. Prace będą sięposuwały powoli, ponieważ zależy mi na tym modelu i nie chcę go popsuć , tak jak poprzednich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 29 Sierpnia 2009 Super Moderator Share Napisano 29 Sierpnia 2009 Jako, że w temacie cywili jestem zielony, często będę prosił o pomoc, szczególnie gdy przyjdzie czas na malunki. Za jakiś czas pewnie też będę stał w tym miejscu co ty teraz - życzę powodzenia na "nowej" drodze życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mors Napisano 30 Sierpnia 2009 Share Napisano 30 Sierpnia 2009 Witamy w Cywilach Nie krępuj się i pytaj o wszystko co budzi Twoje wątpliwości Lepiej 2 razy się zapytać, niż raz spier** zepsuć Jakimi farbami chcesz malować owiewki?? chodzi mi o "gatunek"/producenta (samochodowe, modelarskie i z której serii) Pozdrawiam Mors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 31 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2009 Jakimi farbami chcesz malować owiewki?? chodzi mi o "gatunek"/producenta (samochodowe, modelarskie i z której serii) Jeszcze się nawet nie zastanawiałem, mam italian red akrylową z model mastera, a białą muszę dokupic. A może ktoś poleci i jakieś farby coby ładnie kryły, najlepiej akryle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi