scania620 Napisano 30 Sierpnia 2009 Share Napisano 30 Sierpnia 2009 (edytowane) Witam Jestem nowy na forum a moją pierwszą ciężarówkę zacząłem składać dopiero w środę chciałbym pokazać wam moje postępy (pewno zrobiłem wiele błędów więc prosiłbym o komentarze i jakieś podpowiedzi) z góry dziękuję http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5b739a7d7b11e987.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2346285ca5ef1df9.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/766255d95424ecb5.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/be327f99735b05ee.html Edytowane 30 Sierpnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 30 Sierpnia 2009 Share Napisano 30 Sierpnia 2009 To może jeszcze jakieś zdjęcia?. Pomijając fakt, że to nie ten dział.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scania620 Napisano 30 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2009 już proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 30 Sierpnia 2009 Share Napisano 30 Sierpnia 2009 Koniecznie musisz zmienić klej.. Widać, że kleisz model CA a on zostawia Ci osad na całym modelu.Ponadto nie pasuje mi ten "kogut" na dachu oraz za wysoko podniesiony spoiler dachowy. Jeśli to jest Twój pierwszy model to nie będę się czepiał co do braku malowania . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scania620 Napisano 30 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2009 ja wiem malowanko jeszcze będzie ale gdzieś dopiero w czwartek albo piątek jak pomaluję to dam fotki dzięki za komentarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 31 Sierpnia 2009 Share Napisano 31 Sierpnia 2009 Od razu pytanie czy błotniki z przodu wklejałeś wg. Instrukcji jeżeli tak to popraw to bo na instrukcji są pomylone i gdy założysz błotnik bezie dupa blada. Po prostu kabina nie będzie pasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scania620 Napisano 31 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2009 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 31 Sierpnia 2009 Share Napisano 31 Sierpnia 2009 Nie ma za co dziękować ja taki zrobiłem błąd i kabina była krzywo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scania620 Napisano 4 Września 2009 Autor Share Napisano 4 Września 2009 Cześć Czy ktoś z kolegów może wie jak zrobić oswietlenie, może bym w przyszłości zrobił. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 4 Września 2009 Share Napisano 4 Września 2009 Z tego co widać model jeszcze jest nie ukończony, a więc temat przenoszę do Warsztatu. Druga sprawa: w tematach zamieszczaj zdjęcia a nie linki do nich, a tym bardziej w Galerii Widzę, że korzystasz z Fotosika, w takim razie po załadowaniu zdjęcia skopiuj kod do Pełen rozmiar na forum, ewentualnie Miniaturka na forum (zdjęcie otworzy się w pełnym rozmiarze) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 4 Września 2009 Share Napisano 4 Września 2009 A ja jednak odradzam używania fotosika. Polecam www.imageshack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scania620 Napisano 11 Września 2009 Autor Share Napisano 11 Września 2009 troche fotek ze składania Scani proszę o wyrozumiałość to mój pierwszy model P.S. niektóre fotki mogą być rozmazane z góry przepraszam co zrobiłem sam: -przednie ,,chlapacze" -drabina z tyłu kabiny -wycięcie na wydech -orurowanie po bokach i z przodu końcowe fotki w galeri pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 11 Września 2009 Share Napisano 11 Września 2009 Witaj Jest to Twój pierwszy model - nie jest źle Przy następnym musiał byś użyć kleju modelarskiego, bo ten, jak widzisz, zostawia biały nalot Może też spróbuj pokusić się o malowanie. Duży plus za inwencję twórczą - obicia foteli Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scania620 Napisano 11 Września 2009 Autor Share Napisano 11 Września 2009 tak jak napisałem końcowe fotki w galeri dzieki za komentarz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi