Arek17 Napisano 31 Sierpnia 2009 Napisano 31 Sierpnia 2009 (edytowane) Witam. Dziś do naszego skromnego sochaczewa zawitał taki oto pojazd Zatrzymał się on koło MWP w Sochaczewie. Oprócz jego był jeszcze Samochód pancerny wz. 34, niemiecki motocykl chyba r-75 i jakiś niemiecki pojazd opancerzony na kołach, ale ich sie nie dało sfotografować, ponieważ były na terenie muzeum, gdzie akurat była uroczystość. Zjechali się polscy weterani II WŚ i nie dało rady tam wejść . Za chwile dam jeszcze zdjecia wz.34 Pozd:Arek17 Edytowane 31 Sierpnia 2009 przez Gość Cytuj
JŚ Napisano 31 Sierpnia 2009 Napisano 31 Sierpnia 2009 To jest tylko "coś" co udaje Pz.Kpfw. II !!! Więc zaznacz to w temacie (atrapa, podróba, itp), bo gotowy ktoś się jeszcze na tej pokrace wzorować, a ona ma się do rzeczywistego Pz.Kpfw II, jak piernik do wiatraka... Cytuj
Zbyszek Napisano 2 Września 2009 Napisano 2 Września 2009 To jest tylko "coś" co udaje Pz.Kpfw. II !!! Więc zaznacz to w temacie (atrapa, podróba, itp), bo gotowy ktoś się jeszcze na tej pokrace wzorować, a ona ma się do rzeczywistego Pz.Kpfw II, jak piernik do wiatraka... Zauważ ze to pancerka 1:1 a nie 1;72 czy 35 i dokupienie części by odtwarzały wierna replikę jest trudne lub niemożliwe zależy od pojazdu. Ale jeździ nim się fajnie Cytuj
JŚ Napisano 2 Września 2009 Napisano 2 Września 2009 Zauważ ze to pancerka 1:1 a nie 1;72 czy 35 i dokupienie części by odtwarzały wierna replikę jest trudne lub niemożliwe zależy od pojazdu. A czy ja gdzieś to zakwestionowałem?! Przeczytaj dokładnie mój poprzedni post, a nie pisz nie na temat. Zwróciłem uwagę, aby autor zaznaczył iż jest to tylko atrapa, zbudowana na kompletnie innym pojeździe, i właściwie tylko paroma rzeczami przypominająca Pz.Kpfw. II. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi