Arek17 Napisano 31 Sierpnia 2009 Share Napisano 31 Sierpnia 2009 (edytowane) Witam. Dziś do naszego skromnego sochaczewa zawitał taki oto pojazd Zatrzymał się on koło MWP w Sochaczewie. Oprócz jego był jeszcze Samochód pancerny wz. 34, niemiecki motocykl chyba r-75 i jakiś niemiecki pojazd opancerzony na kołach, ale ich sie nie dało sfotografować, ponieważ były na terenie muzeum, gdzie akurat była uroczystość. Zjechali się polscy weterani II WŚ i nie dało rady tam wejść . Za chwile dam jeszcze zdjecia wz.34 Pozd:Arek17 Edytowane 31 Sierpnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 31 Sierpnia 2009 Share Napisano 31 Sierpnia 2009 To jest tylko "coś" co udaje Pz.Kpfw. II !!! Więc zaznacz to w temacie (atrapa, podróba, itp), bo gotowy ktoś się jeszcze na tej pokrace wzorować, a ona ma się do rzeczywistego Pz.Kpfw II, jak piernik do wiatraka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 2 Września 2009 Share Napisano 2 Września 2009 To jest tylko "coś" co udaje Pz.Kpfw. II !!! Więc zaznacz to w temacie (atrapa, podróba, itp), bo gotowy ktoś się jeszcze na tej pokrace wzorować, a ona ma się do rzeczywistego Pz.Kpfw II, jak piernik do wiatraka... Zauważ ze to pancerka 1:1 a nie 1;72 czy 35 i dokupienie części by odtwarzały wierna replikę jest trudne lub niemożliwe zależy od pojazdu. Ale jeździ nim się fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 2 Września 2009 Share Napisano 2 Września 2009 Zauważ ze to pancerka 1:1 a nie 1;72 czy 35 i dokupienie części by odtwarzały wierna replikę jest trudne lub niemożliwe zależy od pojazdu. A czy ja gdzieś to zakwestionowałem?! Przeczytaj dokładnie mój poprzedni post, a nie pisz nie na temat. Zwróciłem uwagę, aby autor zaznaczył iż jest to tylko atrapa, zbudowana na kompletnie innym pojeździe, i właściwie tylko paroma rzeczami przypominająca Pz.Kpfw. II. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi