Epheli Napisano 31 Sierpnia 2009 Share Napisano 31 Sierpnia 2009 (edytowane) Odpowiadając na apel Jędrka, przedstawiam mój ostatni zakup Veteran Model, śmigłowiec SH 60 Seahawk w skali 1:350. Śmiglak przeznaczony jest do moich współczesnych modeli okrętów amerykańskich i japońskich. Znakomite odlewy, wysoka jakość detali, aż chce się robić model, żeby postawić go na pokładzie . Seahawk w wersji do transportu, nadaje się do wstawienia do hangar Wersja gotowa do lotu Elementy usterzenia i uzbrojenia Cześci fototrawione do wirników głównych i ogonowych Instrukcja montażu Generalnie rewelacja, planuję już następne pozycje do zwaloryzowania modeli. Edytowane 1 Września 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halsey Napisano 31 Sierpnia 2009 Share Napisano 31 Sierpnia 2009 Woo, ideał na jakis większy klasy Nimitz lub chociażby na cos a'la Ticonderoga czy Alreigh Burke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurayahip Napisano 31 Sierpnia 2009 Share Napisano 31 Sierpnia 2009 Patrząc na te szalupy aż żal ściska ... gdy pomyślę ile się naskrobałem wnętrza szalup by burty było choć trochę do tych podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 1 Września 2009 Share Napisano 1 Września 2009 przedstawiam mój ostatni zakup Veteran Model, śmigłowiec SH 60 Seahawk w skali 1:350. Śmiglak przeznaczony jest do moich współczesnych modeli okrętów amerykańskich i japońskich. Znakomite odlewy, wysoka jakość detali, aż chce się robić model, żeby postawić go na pokładzie dokładnie takiego użyłem w swoim Radfordzie, proszę bardzo tutaj jest ten dodatek w użyciu Jędrek ps. trochę nam się wątki pomieszały, w dodatku z mojej winy gdyż pierwotnie źle go nazwałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Epheli Napisano 1 Września 2009 Autor Share Napisano 1 Września 2009 Może jakiś mod lub admin podzieliłby wątek i nadał prawidłowe nazwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 1 Września 2009 Share Napisano 1 Września 2009 Jędrek może zmienić nazwę wątku. Chyba, że bardzo Wam zależy, żeby każda firma miała oddzielny wątek, ale czy warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 1 Września 2009 Share Napisano 1 Września 2009 Jędrek może zmienić nazwę wątku. Chyba, że bardzo Wam zależy, żeby każda firma miała oddzielny wątek, ale czy warto? teraz jest chyba najlepsze rozwiązanie z oddzielnymi jest bardziej przejrzyście, ma swój wątek Veteran ma i Voyager, każda z firm posiada trochę dodatków więc mogą z czasem stać się one dosyć rozbudowane a wtedy będzie groch z kapustą jak w innych zbiorczych tematach gdzie tak naprawdę ciężko coś znaleźć, pojedyńcze dla każdego dodatku też trochę bez sensu (zakładać temat dla jednej lufki? ) ale upierać się jakoś mocno przy swoim zdaniu nie będę, trochę się wycofałem z in-boxów więc dalsza rozbudowa w rękach innych użytkowników Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 1 Września 2009 Share Napisano 1 Września 2009 Wydzieliłem Epheli, przez edycję pierwszego postu możesz dowolnie zmienić tytuł wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi