Skocz do zawartości

[In-box] Dodatki Veteran Model do statków i okrętów

Epheli

Rekomendowane odpowiedzi

Odpowiadając na apel Jędrka, przedstawiam mój ostatni zakup Veteran Model, śmigłowiec SH 60 Seahawk w skali 1:350. Śmiglak przeznaczony jest do moich współczesnych modeli okrętów amerykańskich i japońskich.

Znakomite odlewy, wysoka jakość detali, aż chce się robić model, żeby postawić go na pokładzie .

waki20.jpg

waki18.jpg

waki21.jpg

Seahawk w wersji do transportu, nadaje się do wstawienia do hangar

waki22.jpg

waki23.jpg

Wersja gotowa do lotu

waki24.jpg

Elementy usterzenia i uzbrojenia

waki25.jpg

Cześci fototrawione do wirników głównych i ogonowych

waki26.jpg

Instrukcja montażu

waki27.jpg

Generalnie rewelacja, planuję już następne pozycje do zwaloryzowania modeli.

Edytowane przez Gość

przedstawiam mój ostatni zakup Veteran Model, śmigłowiec SH 60 Seahawk w skali 1:350. Śmiglak przeznaczony jest do moich współczesnych modeli okrętów amerykańskich i japońskich.

Znakomite odlewy, wysoka jakość detali, aż chce się robić model, żeby postawić go na pokładzie

dokładnie takiego użyłem w swoim Radfordzie, proszę bardzo tutaj jest ten dodatek w użyciu

th_r280.jpg

Jędrek

ps. trochę nam się wątki pomieszały, w dodatku z mojej winy gdyż pierwotnie źle go nazwałem

Jędrek może zmienić nazwę wątku. Chyba, że bardzo Wam zależy, żeby każda firma miała oddzielny wątek, ale czy warto?

teraz jest chyba najlepsze rozwiązanie z oddzielnymi jest bardziej przejrzyście, ma swój wątek Veteran ma i Voyager, każda z firm posiada trochę dodatków więc mogą z czasem stać się one dosyć rozbudowane a wtedy będzie groch z kapustą jak w innych zbiorczych tematach gdzie tak naprawdę ciężko coś znaleźć, pojedyńcze dla każdego dodatku też trochę bez sensu (zakładać temat dla jednej lufki? )

ale upierać się jakoś mocno przy swoim zdaniu nie będę, trochę się wycofałem z in-boxów więc dalsza rozbudowa w rękach innych użytkowników

Jędrek