grzesioj Napisano 4 Września 2009 Share Napisano 4 Września 2009 Czy ktoś wie, gdzie i czy można dokupić zimmerit do czegoś takiego: Nie jest istotne, czy żywica to, czy blaszki. Dodam jedynie, że to skala 1:72. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 4 Września 2009 Share Napisano 4 Września 2009 Nie spotkałem się. Pozostaje raczej na pewno uniwersalny żywiczny zimmerit z BP Resin. Jak masz fundusze to możesz kupić zimmerit do Elefanta z Ataku i sztukować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioj Napisano 4 Września 2009 Autor Share Napisano 4 Września 2009 Nie spotkałem się. Pozostaje raczej na pewno uniwersalny żywiczny zimmerit z BP Resin. Możesz podać mi jakieś bliższe namiary? Jestem słaby w szukaniu . Co do zestawów od innych modeli bądź uniwersalnych problemem będą na pewno (jak dla mnie ) narzędzia i liny odlane razem z kadłubem. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 4 Września 2009 Share Napisano 4 Września 2009 Tutaj: http://www.tracks-n-troops.com/shop/index.php?main_page=product_info&products_id=2398 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 5 Września 2009 Share Napisano 5 Września 2009 Witaj ! W tracks&troops raczej bym nie kupował to jest drogi sklep a w dodatku droga wysyłka i długi czas czekania .Ja natomiast polecił bym Ci złożyc na ten zestaw zamówienie w eduardzie (napewno sprowadzają bo BP to czeska firma ) a jeśli nie to tu: www.modelimex.cz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi