arthur_szu Napisano 7 Września 2009 Share Napisano 7 Września 2009 (edytowane) Stety niestety - lepszego, póki co, aparatu nie mam, więc galeria jaka jest każdy widzi Miłego oglądania Edytowane 8 Września 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 8 Września 2009 Share Napisano 8 Września 2009 Witam. Już przy warsztacie twoja praca zapowiadała się okazale. Sama figurka a co za tym idzie w parze malowanie bardzo mi się podoba, nie przesadziłeś z cieniowaniem jest ono idealne przynajmniej dla mnie. To samo tyczy się winetki. Jeszcze mam pytanko emblematy, naszywki to kalkomania czy sam malowałeś . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arthur_szu Napisano 8 Września 2009 Autor Share Napisano 8 Września 2009 Już przy warsztacie twoja praca zapowiadała się okazale. Sama figurka a co za tym idzie w parze malowanie bardzo mi się podoba, nie przesadziłeś z cieniowaniem jest ono idealne przynajmniej dla mnie. To samo tyczy się winetki. Dzięki Wojtku Jeszcze mam pytanko emblematy, naszywki to kalkomania czy sam malowałeś Question. Malowane własnoręcznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 8 Września 2009 Share Napisano 8 Września 2009 Kamikadze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 8 Września 2009 Share Napisano 8 Września 2009 Nie kamikadze, on już tak ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arthur_szu Napisano 8 Września 2009 Autor Share Napisano 8 Września 2009 Mały EDIT w sepii i po zabawie GIMPem ;o) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 8 Września 2009 Share Napisano 8 Września 2009 super.roslinnosc rewelacyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi