sokol Napisano 8 Września 2009 Share Napisano 8 Września 2009 Ponieważ chcę aby Leoś, który czeka na malowanie był fajniejszy nabyłem drogą kupna figurkę przedstawiającą podoficera 10 Brygady Kawalerii Pancernej w mundurze letnim: Figurka żywiczna, w skali 1:35, produkcji firmy Toro Model W zestawie znajdujemy ładnie odlaną żywiczną figurkę: Nadlewek jest minimalna ilość, dadzą się łatwo usunąć. Piękna sprawa Mamy też kalkomanie W sumie ładna i ciekawa figurka, która wzbogaci model mojego Leoparda 2A4. Pierwsze efekty pracy: Pomalowana wstępnie figurka czołgisty. Wzór do malowania będę czerpał ze swojego munduru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 8 Września 2009 Share Napisano 8 Września 2009 No proszę, fajnie się zapowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arthur_szu Napisano 8 Września 2009 Share Napisano 8 Września 2009 No proszę proszę Sokół Figurowiec.. świat jednak idzie do przodu I bardzo dobrze... Siadam w 1. rzędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartass. Napisano 9 Września 2009 Share Napisano 9 Września 2009 ja również dołączę do 1-go rzędu... Zapowiada się ciekawy warsztat. trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi