PKD4GA Napisano 9 Września 2009 Share Napisano 9 Września 2009 Eurofighter Typhoon F2 - Radom-Sadkow 29.08.2009 - Air Show 2009 Samoloty w barwach 3 i 11 Dywizjonu RAF. Niestety, panowie z RAF'u intensywnie pilnowali & zabraniali fotografowania co ciekawszych elementow platowca. Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rizzi GT Napisano 9 Września 2009 Share Napisano 9 Września 2009 W niedziele po 18 już nie miał ko pilnować ;) Znajdę jeszcze parę ciekawych fotek. Jak by co to PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 9 Września 2009 Share Napisano 9 Września 2009 W niedziele po 18 już nie miał ko pilnować ;) "Fajfokloki" poszły na herbatę xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 9 Września 2009 Autor Share Napisano 9 Września 2009 W niedziele po 18 już nie miał ko pilnować ;) - nio wlasnie w sobote mi sie ustawili dokladnie do takiego ujecia. Zaslaniali dzielnie cialem. Znajdę jeszcze parę ciekawych fotek. Jak by co to PW. - jak mozesz to zapodawaj tutaj. Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rizzi GT Napisano 9 Września 2009 Share Napisano 9 Września 2009 Kontynuując "tylną" część tematu: W sumie z Radomia przywiozłem 450 fotek. Obcykana każda sztuka na statecznym. Ale to chyba już w innym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 9 Września 2009 Share Napisano 9 Września 2009 Eurofightera nie robiłem, ale mam tu cztery fotki, które może się przydadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zicherka Napisano 2 Czerwca 2013 Share Napisano 2 Czerwca 2013 AVE A ma ktos zdjecia wlotow powietrza - NIE zaslonietych ??? Zdravim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 2 Czerwca 2013 Share Napisano 2 Czerwca 2013 tylko takie z neta http://img138.imageshack.us/img138/4475/img3938fk4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi