Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 10 Września 2009 Super Moderator Share Napisano 10 Września 2009 Hey, widzę, ze nie dajesz za wygraną I bardzo dobrze... Będę zerkał, co tam twoi stoczniowcy czynią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 10 Września 2009 Share Napisano 10 Września 2009 bardzo ciekawa relacja się zapowiada, również z chęcią będę tu zaglądał Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 7 Listopada 2010 Share Napisano 7 Listopada 2010 Ot przekleństwo posiadania za dużej ilości materiałów źródłowych Znam ten ból Ja z kolei cierpię na brak owych - "w oryginale" (na papierze) mam tylko "Shipcraft 8" Abbey'a, i kilka pdf-ów - "Anatomy of the ship: The Sullivans" i trochę Squadron/Signali... Dlatego nie mam jeszcze odwagi zabrać się za swojego Fletchera. A że chcę go zrobić w konfiguracji z 45 roku (czyli dużo Boforsów) i trzeba będzie sporo przerabiać, to i odwagi jeszcze mniej... Twoją pracę oglądam z przyjemnością, traktując ją jako swoistą "pomoc naukową" (tak bezczelnie ) bzzz-bzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 15 Listopada 2010 Autor Super Moderator Share Napisano 15 Listopada 2010 Tak wyglądają żywiczne nity z "bardzo bliska".Super patencik - gdzie można dostać takie coś i jak być mógł to pokaż technikę nakładania bo nie sadzę byś każdy pojedynczo przyklejał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 16 Listopada 2010 Autor Super Moderator Share Napisano 16 Listopada 2010 no, kurcze - fajne to to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macisso Napisano 16 Sierpnia 2011 Share Napisano 16 Sierpnia 2011 Powoli, ale do przodu. Fakt-powoli, ale miło widzieć że prace postępują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 17 Sierpnia 2011 Share Napisano 17 Sierpnia 2011 Wiem, jak w moim Fletcherze to wygląda (a jest przecież większy), tym bardziej jestem pod wrażeniem. Ja bym nie był w stanie... wielkamucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 17 Sierpnia 2011 Autor Super Moderator Share Napisano 17 Sierpnia 2011 niezła robota Ciekaw jestem tych kluz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 18 Sierpnia 2011 Share Napisano 18 Sierpnia 2011 niezła robota Ciekaw jestem tych kluz Nie ty jeden Co do modelu to Czasem mnie to forum przeraża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi