BaldPuma Napisano 11 Września 2009 Share Napisano 11 Września 2009 (edytowane) Jako ze stałem się szczęśliwym posiadaczem (przynajmniej jak na tą chwilę) już nie produkowanego zestawu blaszek Eduarda do M1025 .... ... ... postanowiłem go rozparcelować na kilka warsztatów ( elementy edka ): 1. M998 - remont - Panel IFF, zawiasy (+ brakująca antena. wyposażenie wnętrza, lodówka, doróbki paru drobiazgów) 2. Dumvee "GROM" - NEW - elementy zewnętrzne, krata, zderzak, klapa, radiostacja ze "stoliczkiem", stanowisko strzelca /od "podstawki" po uchwyty na klapie, osłonę lufy, itp/ 3. izraelski Orev - NEW - wszystkie podstawki z paseczkami pod najrozmaitsze szpejostwo które wożą z tyłu 4. Ekwadorski "gunship" lub portugalski ISAF - NEW's - grill - i elementy uzbrojenia Jak już wyżej pisałem startuję - w przyszłym tygodniu z remoncikiem tego: ps. co to za g... (element 10) które Edek daje do montażu na masce M997, M998, M1025? Edytowane 31 Października 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 11 Września 2009 Share Napisano 11 Września 2009 Czyli nie będzie już galerii na wychodźctwie Po remoncie będzie jak najbardziej legalna galeria projektowa PS. Sprawdź PW, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 11 Września 2009 Autor Share Napisano 11 Września 2009 Kuba - sprawdź proszę "ps. ...." z poprzedniego mojego wpisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 11 Września 2009 Share Napisano 11 Września 2009 To jest tabliczka na oznaczenie wagomiaru mostowego. Wpisz sobie w wyszukiwarkę na głównej stronie Allegro hasło "hmmwv", wyskoczy kilka linków, mi.in. do aukcji z taką oryginalną tabliczką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 14 Września 2009 Autor Share Napisano 14 Września 2009 Pora zacząć remoncik Po analizie fotki z plastikowe.pl .... .... i konsultacjach z Mistrzem Kubiszem, stwierdziłem że na M998 pójdą tylko uchwyty z 3-ma łańcuszkami a na najstarszy model Humvee - M1114 pójdzie panel z 4-tym łańcuszkiem - przednie i tak zasłania lina 1. "mordy" przed..., 2. ... i po demontażu..., 3. wycięte elementy panelu, 4. panelik z bliska - macro jest beee 1. , 2. , 3. , 4. , 5. przymiarka "na sucho" 5. cdn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 14 Września 2009 Share Napisano 14 Września 2009 ...Mistrzem Kubiszem... To mogłeś sobie podarować Poza tym dobrze jest, makrem się nie przejmuj, na zdjęciu ten panel to wyszedł prawie tak duży, jak cały Humvee w siedem-dwójce. Fajnie, że wracasz do starych modeli. Podziwiam tym bardziej, że masz tyle ciekawych planów na nowe modele. Jedziesz dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 31 Października 2009 Autor Share Napisano 31 Października 2009 Finał 1. mały śmietniczek /od góry w prawo:płaskowniki do zamontowania na dole i u góry grila, koło które się samo zdemontowało, "pralka", pudełko z paki, nowa szmatka, dół w prawo: łańcuszki z panelu IFF, części haka holowniczego, podłoga w kabinie - która nie zauważyłem naq fotkach dopiero warsztat Bodka66 pozwolił mi ja odkryć; 2. 3. gniazdo holownicze, 4. zamontowany panel; 5. 6. podłoga luzem i w kabinie. 1. 2. 3. 4. 5. 6. ZAPRASZAM GALERIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi