Ipkinss Napisano 14 Września 2009 Share Napisano 14 Września 2009 Witam! Niedawno kupiłem sobie Helldivera z Academy Jest to jeden z kilku samolotów "bez szachownicy" jaki chciałem skleić... Póki co in-box! Pudło, instrukcja i kalka Wypraski (bardzo ładne detale!) Oszklenie No to tyle. Może kiedyś będzie warsztat Pozdrawiam Ipkinss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halsey Napisano 14 Września 2009 Share Napisano 14 Września 2009 Mam go na ukończeniu, świetny model w tej skali. Zważywszy do tego, że Helldivera nie ma tak wiele na rynku, to chyba jedyny w 1:72, który warto mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 15 Września 2009 Share Napisano 15 Września 2009 Mam Helldivera z revella do sklejenia. Ale to porażka, zero wnętrza a taka duża szklarnia. Chyba go przerobią na szpachlówkę i kupię tego z academy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi